Avun tarve on kasvanut kriisien keskellä

Oma ajankin lahjoittaminen on arvokasta - liity mukaan keräystiimiimme

Afrikan sarvessa kuivuus jatkuu jo viidettä vuotta. Kuivuus on yksi syy ruokakriisin, josta kärsii yli 140 miljoonaa ihmistä. Ukrainassa sota on kestänyt yli vuoden. Se aiheuttaa valtavaa inhimillistä kärsimystä sekä Ukrainassa että pahentaa kriisiä Afrikassa, kun ruoantuonti Ukrainasta vaikeutuu.

Luonnonkatastrofit, kuten maanjäristys Turkissa ja Syyriassa sekä sykloni Freddy Malawissa voivat suistaa satojentuhansien ihmisten elämän pois raiteiltaan ja toipuminen on hidasta. Tieto hädästä ja kriiseistä voi aiheuttaa toivottomuutta – voiko näitä ongelmia mitenkään ratkaista?

Se, että voimme itse osallistua auttamiseen, luo toivoa. Punainen Risti auttaa kriiseissä ympäri maailman ja jokaisella on mahdollisuus olla osa avun ketjua.

Yksinkertainen, mutta tehokas tapa auttaa on osallistua Nälkäpäiväkeräykseen, joka jatkuu tänäkin syksynä 28. - 30.9.2023.  Rahaa voi lahjoittaa joko keräyslippaaseen, netissä, MobilePaylla tai tekstarilla.

Myös ajan lahjoittaminen on erittäin arvokasta. Keräys ei olisi mahdollinen ilman lipaskerääjiä. Jo tunti tai pari auttaa paljon.  Tervetuloa mukaan! Nyt on hyvä aika ilmoittautua keräystiimiin ja auttaa Nälkäpäiväkeräyksen valmisteluissa. 

Ota yhteys keräysjohtaja Katri van Wenseniin: keraysjohtaja@spr-tapiola.org   

  • Nälkäpäiväkeräys 28.–30.9.2023
  • MobilePay 21300