Tekijöitä tarvitaan

Tule osastomme viestintävapaaehtoiseksi

Viestintävapaaehtoinen - tule mukaan tiimiimme

Haemme viestintäosaajaa, joka aktivoi ja kehittää viestintäämme eri toimintamuodoissamme, kuten ensiapu- ja ystävätoiminta, läksyhelppi ja Siriuskerho. Sinulla on osaamista sekä sosiaalisen median että perinteisen viestinnän alueilta. Toimit itsenäisesti yhdessä hallitustiiimimme ja toimintaryhmiemme kanssa. Päivität sähköisiä kanaviamme ja vastaat jäsenkirjeemme tuotannosta.

Viestintävapaaehtoisena autat meitä kehittämään entistä vuorovaikutteisempaa ja monipuolisesti tietoa ja sisältöjä jakavaa osastoa. Viestinnän kohderyhmiämme ovat mm. vapaaehtoiset, toimintaryhmiemme asiakkaat, sidosryhmämme ja osastossa toimivat vastuuhenkilöt.

Viestintävapaaehtoisen työ vaatii noin 2 h viikossa. Olethan yhteydessä osastomme hallituksen puheenjohtajaan: miika.niissalo@iki.fi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tule mukaan auttamaan läksyhelpissä

Tapiolan osaston läksykerhotoiminta on kohdennettu erityisesti maahanmuuttajataustaisille nuorille, mutta muutkin ovat tervetulleita kerhoon. Läksyhelppi-toiminta on yksi tapa ehkäistä  syrjäytymistä ja parantaa motivaatiota koulunkäyntiin. Läksykerhoissa myös kielellinen kotoutuminen vahvistuu.

Läksykerhojen vapaaehtoisille järjestetään yhteisiä tapaamisia ja koulutusiltoja. Vapaaehtoisena pärjää tavallisin taidoin, ja tärkeintä on halu auttaa ja kannustaa. Tapiolan osaston läksykerhot toimivat tällä hetkellä Matinkylässä:

Maanantaisin Asukastalo Kylämaja (Matinkatu 7, Espoo) kello 16–18 
Tiistaisin Kirjasto Iso Omena, Kokoustila Huvitus kello 15–17
 
Jos haluat mukaan auttamaan, ota yhteyttä Matinkylän kerhojen koordinaattoriin: Olli Halme, laksyhelppi(at)spr-tapiola.org, puh. 0400 967 589.
 

Erityisen innokkaalla ja organisointikykyisellä auttajalla on mahdollisuus alkaa Suurpellon Opinmäen koulun kerhon vastuuvetäjäksi. Vastuuvetäjänä voit ideoida kerhon toimintaa, toimit koulun ja kerhon välisenä yhteyshenkilönä ja huolehdit, että läksykerhoissa on tarpeeksi vapaaehtoisia paikalla. Onko sinun mahdollista päästä päivisin paikalle? Ota yhteyttä sähköpostitse: kalle.kivimaa(at)spr-tapiola.org.

Punainen Risti ja HOK-Elanto ovat toteuttaneet aiemmin kaksi kolmevuotista nuorisoprojektia. Hankkeiden lisäksi HOK-Elanto tukee Suomen Punaisen Ristin jäsenhankintaa.