Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Tule mukaan Tapiolan osaston toimintaan!

Punaisen Ristin Tapiolan osasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta kiinnostuneelle. Meillä voit esimerkiksi harrastaa ensiapua, toimia ystävänä tai saattajana, auttaa lapsia läksyjen tekemisessä tai lähteä mukaan monikulttuurisuustoimintaan.

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, pelkkä Punaisen Ristin jäsenyyskin auttaa meitä ylläpitämään toimintaamme. Muistathan, että myös esimerkiksi Nälkäpäiväkeräyksen yhteydessä annettu apu on tärkeää!

Haluatko hengenpelastajaksi? Punaisen Ristin Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin.

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864

Uutiset

Kurssilla saat käytännön tietoa vapaaehtoistoiminnasta, sen eri muodoista ja vapaaehtoisten roolista. Kurssille ovat tervetulleita sekä miehet että naiset. Ystävä- ja vapaaehtoistoiminnan peruskurssi järjestetään Tapiolassa to-pe 21.-22.9. illalla klo 17–20 ja la 23.9. klo 9–15. Osoite Kauppamiehentie 6, 2 krs.

Terhokerho on sukupolvien kohtaamispaikka lapsille ja aikuisille. Se on suunnattu erityisesti 5 - 10 vuotiaille lapsille ja eläkeläisille, mutta kaikki lapset ja aikuiset ovat tervetulleita.Terhokerho on aksuton ja etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii. Terhokerho kokoontuu EJY talon Unelman tiloissa, Kauppamiehentie 6.2 krs. 22.2, 22.3, 19.4,  ja 17.5.

Lisätietoja: annina.villikka@kolumbus.fi

SPR Tapiolan osasto kerää tällä hetkellä vastaanottokeskuksille hygieniapakkauksia sekä yhteistyössä Espoon alaikäisten turvapaikanhakijoiden tukiryhmän (EATT) kanssa varustekeräystä yksinsaapuneille alaikäisille turvapaikanhakijanuorille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.