SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisten auttajien merkitys kasvaa kriiseissä 

Koronatilanteen jatkuessa Punainen Risti valmistautuu auttamaan viranomaisia eri tavoin. Rakennamme valmiutta toimia nopeastikin tilanteen niin vaatiessa.

**Tietoa avoimista auttamistehtävistämme: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/7128. Jokainen auttamistehtävä sovitaan erikseen, kun toimintamalli ja käytännöt on selvitetty. Sinun ei tarvitse olla SPR-jäsen tai nykyinen vapaaehtoinen. Saat perehdytyksen sovittavaan tehtävään.  

** Kaipaako läheisesi ruokakassi- ja apteekkiapua? Espoossa erityisesti riskiryhmiin kuuluville henkilöille tarjotaan mm. näitä palveluita: https://rednet.punainenristi.fi/node/258/news

SPR:n vapaaehtoistoiminnan ohje korona-aikana

  • Vapaaehtoisten koulutukset ja tapaamiset, jotka eivät liity Punaisen Ristin valmiuden ja varautumisen ylläpitoon ja toimintaan järjestetään, kun viranomaisohjeet koronatilanne huomioiden muuttuvat.   

  • Vapaaehtoistoimintaan liittyvä SPR:n ohje: https://rednet.punainenristi.fi/node/59198

Vapaaehtoisia tarvitaan myös koronatilanteen jälkeen  

SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joissa voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä.  Katso lisätietoja vasemmalla olevista linkeistä. 

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi. 

**Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella?  Päivystämme ja autamme eri  tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme.

 

Uutiset

Punaisen Ristin koronaepidemiaan liittyvää auttamistyötä laajennetaan. Rajoituksia kuitenkin jatketaan tietyiltä osin, ja esimerkiksi kasvokkaista ryhmätoimintaa ja lähikoulutuksia suositellaan jatkettaviksi vasta syksyllä.

Katso tarkemmat tiedot: https://rednet.punainenristi.fi/node/59469

Ohjeet perustuvat valtioneuvoston suosituksiin.

Oletko kaivannut juttuseuraa? Haluatko keskustella mieltä askarruttavista asioista erityisesti nyt koronaepidemiatilanteessa?

Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoiset tarjoavat ryhmämuotoista keskustelua, Aamukahvit-soittorinkiä.  Haluamme näin tukea ikäihmisten voimavaroja sekä tuoda turvaa poikkeuksellisena aikana. Katso liitteenä olevasta esitteestä miten voit ilmoittautua mukaan tai laita viestiä vapaaehtoinen@spr-tapiola.org.

 

Espoon SPR on perustamassa aamukahvisoittorinkejä, joissa soitetaan muutamalle iäkkäämmälle henkilölle kerralla erityisesti nyt korona-aikana

Tapahtumat

27.5. - 30.8.2020
Sijainti:
Ilmoitetaan erikseen, 02100, Espoo