SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi, vapaaehtoinen@spr-tapiola.org

Sinullakin on vapaaehtoisen taitoja 

Vapaaehtoistoiminta ei vaadi erityistaitoja. SPR kouluttaa ja opastaa mukaan valitsemaasi toimintaan.  Opit uusia taitoja ja tutustut verkostomme sekä vapaaehtoisiin että SPR-asiakkaisiin.  Vapaaehtoisena toimit oman elämäntilanteesi mukaan.  

Aloita ottamalla yhteyttä tällä sivulla kerrottuihin toimintaryhmiin/yhteyshenkilöihin. Kerro mikä toiminta kiinnostaa sinua.   SPR:n Oma Punainen Risti on vapaaehtoisten portaali, johon on hyvä  rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

..........................................................................................................................

SPR-jäsenyys on tärkeä tuki toiminnallamme 

Jos aikasi tai voimasi eivät riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon. Autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Jäsenä voit osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

SPR kouluttaa ja kutsuu sinutkin mukaan - valitse paras ajankohta ja osallistu

Ystäväkurssin jälkeen sovimme erikseen kanssasi miten edetään. Aloitatko ystävätoiminnan nyt vai hiukan myöhemmin. Miten voit käyttää siihen aikaasi ja mihin haluat keskittyä.

Tässä kurssivaihtoehdot ja ilmoittautumislinkki:  https://oma.punainenristi.fi/event/14630

CinemaMondo tarjoaa Punaisen Ristin vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille ilmaisen ennakkonäytöksen. Ota ystäväsi mukaan!

Tällä kertaa elokuvana on draama Kaunis Aamu. Lisätietoja elokuvasta: https://cinemamondo.fi/kaunis-aamu/

Tapiolan osaston ensiapuryhmässä voit harjoitella ensiapua

Tiesithän, että ryhmässämme voit harjoitella ensiapua veloituksetta? Olet tervetullut mukaan millaisella osaamistasolla tahansa.

Seuraavat ryhmäillat ovat kello 18-20, Tuulimäen väestönsuojassa (Itätuulenkuja 9, Tapiola):

❤️ 7.3. Hengitysvaikeudet