Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoiseksi auttajaksi koronatilanteen aikana?

Koronatilanteen jatkuessa Punainen Risti valmistautuu auttamaan viranomaisia eri tavoin. Rakennamme valmiutta toimia nopeastikin tilanteen niin vaatiessa.

Tarvitsemme lisää vapaaehtoisia auttajia eri tehtäviin. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu  mukaan https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/7128. Jokainen auttamistehtävä sovitaan erikseen, kun toimintamalli ja käytännöt on sovittu. Sinun ei tarvitse olla SPR-jäsen tai nykyinen vapaaehtoinen. Saat perehdytyksen sovittavaan tehtävään.  Tervetuloa mukaan!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavassa tilannetietoa ja SPR:n vapaaehtoistoiminnan ohje: 

  • Vapaaehtoisten koulutukset ja tapaamiset, jotka eivät liity Punaisen Ristin valmiuden ja varautumisen ylläpitoon ja toimintaan on peruttu huhtikuun 2020 loppuun saakka.  Päivitämme kurssi- ja tapahtumatietoja sivullemme ja lähetämme uudet kutsut heti, kun on turvallista järjestää toimintaa viranomaisohjeet huomioiden.   

  • Vapaaehtoistoimintaan liittyvä ohje: https://rednet.punainenristi.fi/node/59198

  • Ystävävapaaehtoisena emme toistaiseksi vieraile hoivakodeissa tai palvelutaloissa. Kahdenkeskiset tapaamiset SPR-ystäväasiakkaiden tehdään annetut viranomaisohjeet huomioiden. Voimme soittaa, käydä esim. kaupassa tai apteekissa. Pidämme etäisyyttä. Huomioimme SPR-ystäväasiakkaan terveydentilan ja hänen läheistensä antaman avun.  -Pyrimme kaikessa toiminnassa auttamaan ja tukemaan poikkeuksellinen tilanne huomioiden. 

  • UUTTA tietoa koronaviruksesta? Katso SPR:n päivittyvä ohje https://rednet.punainenristi.fi/node/59198.............................................................................

Vapaaehtoisuus on arjen lähimmäistyötä  - oman aikataulusi mukaan 

Tule mukaan aktiivisten vapaaehtoisten toimintaverkostoon. SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joissa voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä.  Katso lisätietoja vasemmalla olevista linkeistä. 

Sopisiko joku seuraavista vapaaehtoistehtävistä sinulle? Haemme uusia vahvistuksia useisiin tehtäviin, katso lyhyet kuvaukset ja kysy lisää: https://rednet.punainenristi.fi/node/4872 .

Osallistutko mieluiten vain kertaluonteisiin tapahtumiin? Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on vuosittain erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi, päiväksi tai kanssasi sovittavaksi ajaksi. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme vaikkapa keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. SPR:n Veripalvelu palvelee  Isossa Omenassa  maanantaista perjantaihin. Meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista - poikkea sisään!

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella?  Päivystämme ja autamme eri  tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

 

 

 

Uutiset

THL on julkaissut sivuston, jolle päivitetään koronatietoa useilla eri kielillä. THL neuvoo myös puhelmitse numerossa   0295 535 535. 

Onko verkko tai some sinulle luonteva ympäristö toimia ja viettää aikaa? Kaipaatko uusia kavereita tai juttuseuraa? Punaisella Ristillä on erilaisia toimintamuotoja yksinäisyyden vähentämiseksi myös verkossa.

Lue lisää ja tule mukaan verkkoystävätoimintaamme: https://rednet.punainenristi.fi/node/43479

Punainen Risti on aktiivisesti auttamassa ja tukemassa koronatilanteen aikana. Seuraa tapahtumiamme ja tule mukaan toimintaamme, jos vain omat voimavarasi ja terveytesi sen sallii. Linkki päivittyviin uutiisiin https://www.punainenristi.fi/

Ystävä- ja vapaaehtoistoiminnastamme saat lisätietoja vapaaehtoinen@spr-tapiola.org. Ota yhteyttä, kerromme lisää.

Tapahtumat

14.1.2020 - 12.5.2020
Sijainti:
Länsituulentie 1 A 3. kerros, 02100, Espoo