SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Konkreettisia auttamisen paikkoja - tervetuloa mukaan

SPR auttaa Ukrainasta tulleita henkilöitä ja perheitä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Kaikkiin pisteisiin tarvitaan tällä hetkellä lisää vapaaehtoisia.

Jos voit tulla auttamaan, kerrothan itsestäsi asap täyttämällä lomakkeen tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/questions/a23003dcdf

Jos olet jo aiemmin täyttänyt tietosi, pahoittelut tuplatyöstä. Nyt keräämme hiukan laajemmin tietoa, koska auttamispisteet on tiedossa ja sovittu.

Auttamispisteet tällä hetkellä (tilanne saattaa elää) ovat Espoossa Matinkylässä ja Leppävaarassa, Helsingissä Länsisatamassa ja Vantaalla lentokentän poliisiasemalla ja Koivukylässä. Voit toimia missä vain näistä pisteistä mahdollisuuksiesi mukaan. Pisteet toimivat pääasiassa päiväsaikaan, mutta iltavuorojakin on.

......................................................................................................................................................

Vapaaehtoisena opit uusia taitoja ja tutustut erilaisiin ihmisiin

Vapaaehtoisuus innostaa, palkitsee ja luo uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on monessa mukana. 

Valitse oma tapasi auttaa 

Tällä sivulla kerromme toimintaryhmistä, joihin olet tervetullut mukaan. Ota suoraan yhteyttä kunkin ryhmän yhteyshenkilöihin. SPR:llä on myös vapaaehtoisten portaali, johon voit rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille.   Kun olet rekisteröitynyt, otamme sinuun yhteyttä jatkosta.

..........................................................................................................................

Jäsenyys tuo etuja

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  Jäsenä voit myös osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Ensiapu on kansalaistaito

Tutustu Punaisen Ristin ensiapuohjeisiin ja vahvista osaamistasi ensiapukurssilla.

Ensiapuohjeita on päivitetty helmikuussa 2022. Voit tutustua päivitettyihin ohjeisiin täällä.

Turvallista kesää!

Koulutamme tiistaina 31.5.2022 klo 17-20 Espoossa/Tapiolassa Suomikamuja, ystäviä Ukrainasta tulleille.

Olet tervetullut mukaan maksuttomaan koulutukseemme, jos puhut suomen lisäksi ukrainaa, englantia tai venäjää. Sinulla tulee myös olla valmius ja halu toimia kriisialueelta tulevan henkilön Suomi -ystävänä ja ikäsi on vähintään 25 v.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan nyt: https://oma.punainenristi.fi/event/15327

Noralla on pitkä kokemus vapaaehtoistoiminnasta  

Hän kuvaa ystävätoimintaansa näin: