Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan 

Punaisen Ristin Tapiolan osasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta kiinnostuneelle. Jäsenkirjeemme sivun alaosassa kertoo toiminnastamme. Voit valita oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan ryhmän, jonka toiminta sopii sinulle parhaiten. Vaihtoehtoja ovat esim. ensiapu- ja valmiustoiminta, vapaaehtoisystävyys,  kertaluonteinen saattaja-apu,  lapsien tukeminen läksyhelpissä tai osallistuminen monikulttuurisuustoimintaan.

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi,  voit liittyä Punaisen Ristin jäseneksi Tapiolan osastoon ja näin auttaa meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Joka vuotinen Nälkäpäiväkeräys on myös yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. Punaisen Ristin Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin ja meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista.

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Vapaaehtoisena pärjäät arjen taidoilla

Tule mukaan tekemään hyvää. Anna läsnäoloa, iloa ja hyvää mieltä läheiselle, joka on yksin tai pienen tuen tarpeessa.

Vapaaehtoistoiminta sovitetaan aina oman elämäsi mukaan. Kerrot mihin aikasi ja voimavarasi riittävät. Yhdessä etsimme sinulle sopivaa tekemistä ja annamme koulutusta.

Ota yhteyttä vapaaehtoinen@spr-tapiola.org tai luo oma profiili Oma Punainen Risti -sivulla.

Tapaamisiin palkitsevan vapaaehtoistoiminnan merkeissä!

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Haemme viestintäosaajaa, joka aktivoi ja kehittää viestintäämme eri toimintamuodoissamme, kuten ensiapu- ja ystävätoiminta, läksyhelppi ja Siriuskerho.

Sinulla on osaamista sekä sosiaalisen median että perinteisen viestinnän alueilta. Toimit itsenäisesti yhdessä hallitustiiimimme ja toimintaryhmiemme kanssa. Päivität sähköisiä kanaviamme ja vastaat jäsenkirjeemme tuotannosta.

Katso lisää Tekijöitä tarvitaan linkistä vasemmalla.

Tapahtumat

25.5.2019
Sijainti:
Lutakonaukio 12, 40100, Jyväskylä
6.6.2019
Sijainti:
Vasikkasaari, 02230, Espoo
26. - 28.9.2019
Sijainti:
-, 02100, Espoo