SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Auttajien tarve kasvaa 

Korona on tuonut vapaaehtoistoimintaan monia muutoksia. SPR:n vahvuutena on kyky toimia sekä arjen auttajana että kriiseissä - valmistautuneena ja inhimillistä tukea tarjoten. Teemme yhteistyötä mm. viranomaisten, sosiaalitoimen ja terveyspalveluiden kanssa, jotta ihmiset saavat apua myös korona-aikana.  Samanaikaisesti luomme uusia palvelumuotoja - kuten ikäihmisten soittoringit.

SPR:n vapaaehtoistoiminnassa koronaepidempiasta johtuvia muutoksia

Vapaaehtoisuus on hyvä harrastus - liity mukaan   

SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joista voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä. Jäsenkirjeemme 2020 kertoo aktiivisesta toiminnastamme, johon olet tervellut mukaan.    

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Tutustu tästä valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme.

Uutiset

Jouluiloa ja toivoa voi jakaa monin tavoin

Tule mukaan  jouluiseen etäkahvilaamme  26.12.2020 klo 14.00. Ilmoittaudu tästä vapaaehtoiseksi https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/9680 . Tehdään yhdessä mukava jouluinen hetki. 

Soita, ilahduta, kuuntele kuulumisia

Joulusoitto on nyt entistäkin tärkeämpi. Moni on yksin ja yksinäinen. Läheisiä ei voi tavata, vaikka aina ennen on niin tehty. Tai läheisiä ei ole.  Aina voi kuitenkin soittaa.

Tee hyvä teko ja tee joulusoitto ystävälle, läheiselle, ihmiselle, joka on yksin.  Kuuntele ja kysele kuulumisia. 

Rauhalllista ja levollista joulua sinulle

Hyvä Joulumieli -lahjakortti tuo iloa monen lapsiperheen jouluun.

Auta meitä auttamaan.Osallistu keräykseemme  https://hyvajoulumieli.fi/hyva-joulumieli-kerays-hyvassa-vauhdissa/

Tapahtumat

26.1. - 21.5.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo
3.2.2021