SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Valitse oma tapasi auttaa

Vapaaehtoisuus innostaa, palkitsee ja luo uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, kerro meille millaisia toiveita tai tavoitteita sinulla on.  Yhdessä voimme kartoittaa omaan elämäntilanteeseesi sopivimman toimintamuodon.  Auttajien verkostomme on monessa mukana. 

Tutustu toimintaryhmiimme sivun vasemman laidan linkeistä. Voit olla suoraan yhteydessä kunkin ryhmän yhteyshenkilöön. SPR:llä on myös vapaaehtoisten portaali, johon voit rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

..........................................................................................................................

Jäsenyys tuo etuja

Jos aikasi tai voimasi eivät riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon. Autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Jäsenä voit myös osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Hyvä Joulumieli -keräys tuo iloa monelle perheelle tänäkin jouluna.

Keräysvaroilla lahjoitetaan 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja vähävaraisille perheille mm. Espoossa.  Myös SPR Tapiolan osasto jakaa Hyvä Joulumieli-lahjakortteja joulukuussa 2022. Kortteja ei voi anoa. Ne jaetaan sovittujen yhteistyötahojen kanssa suoraan vähävaraisille lapsiperheille.

Katso lisätietoja ja tee iloinen joulu kanssamme https://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli-kerays/

SuomiKamu-koulutukset jatkuvat 24.10.2022 

Tervetuloa mukaan koulutukseemme, jossa keskitymme Ukrainasta Suomeen tulleiden perheiden ja/tai yksinäisen henkilön suomalaisena ystävänä toimimiseen.   

SuomiKamu-koulutus pidetään Tapiolassa, Kauppamiehentie 6, 2. kerros maanantaina 24.10.2022 klo 17-20. Koulutus ei vielä edellytä ystävätoiminnan aloittamista. Jokaisen kanssa sovitaan erikseen miten ja koska hän haluaa aloittaa SuomiKamuna. 

Pitkittynyt sähkökatko tai vesi poikki - miten varautua, miten toimia?

72 h koulutuksessa Isossa Omenassa 3.11. perehdymme mm. näihin tärkeisiin, ajankohtaisiin asioihin.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan! https://rednet.punainenristi.fi/node/65609