Ensiapuryhmä

Tervetuloa ensiapuryhmän toimintaan mukaan!

Ensiapuryhmän toiminta koostuu päivystyksistä erilaisissa tapahtumissa ja yleisötilaisuuksissa. Kokoonnumme myös säännöllisesti yhteisiin iltoihin oppimaan ja harjoittelemaan ensiaputaitoja. Ensiapuryhmäläiset osallistuvat myös mukaan etsintöihin, sekä auttamaan katastrofiluonteisissa tilanteissa.

Ensiapuryhmäämme pääsee mukaan kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö. Sinulla ei tarvitse olla taustalla kokemusta ensiavusta tai hoitoalasta, sillä osastomme tarjoaa sinulle koulutukset. EA1 käynyt voi osallistua päivystyksiin harjoittelijan roolissa varsinaisen päivystäjän parina. Varsinaiseksi päivystäjäksi pääsee, kunhan on suorittanut päivystyskurssin johon sisältyy myös EA2 kurssi. Jos olet terveydenhuollon ammattihenkilö, voit osallistua varsinaisena päivystäjänä, kunnes olet suorittanut päivystyskurssin. (EA2 ei ole pakollinen)

Ensiapuryhmämme koostuu erilaisista ihmisistä, ja mukana on opiskelijoita ja osaajia eri ammattialoilta. Jokainen ryhmäläinen on yhtä arvokas ja ensiapuryhmäämme ovat tervetulleita myös uudet vapaaehtoiset oppimaan ja kertaamaan ensiavun taitoja!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ja kysy lisätietoja toiminnasta ryhmän vetäjiltämme.

Tanja Aarni s-posti. tanja.aarni@hotmail.com puh.040-413725

Esa Erkkilä. s-posti. e.erkkila@hotmail.com, puh. 0405086259