Tule mukaan!

Vapaaehtoistoimintaan voit osallistua, onpa taustasi tai talenttisi mikä tahansa. Aikaakin voit käyttää juuri sen verran kuin sinun elämääsi parhaiten sopii. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja osallistumaan toimintaamme ryhmissä ja luottamustehtävissä:

Voit auttaa myös vähemmän säännöllisesti, esimerkiksi pujahtamalla lipaskerääjän liiviin Nälkäpäivänä!

Tervetuloa Punaiseen Ristiin! -uusien illat

Uusille vapaaehtoisille järjestämme tutustumisiltoja toimintakausien alussa (tammi-helmikuussa ja elo-syyskuussa). Illoissa tapaat muita aktiiveja ja saat kahvikupposen äärellä tietää lähemmin osaston toiminnasta. Pääset myös itse ääneen ja kertomaan, millainen toiminta olisi sinun sydäntäsi lähinnä juuri nyt. Seuraa tapahtumia ja osaston Facebook-sivuja ja tilaa uutiskirje!

Millaisia tyyppejä osastossa on? Lue tarinoita vapaaehtoisuudesta!

Koulutus

Vapaaehtoisena opit uutta ja pääset halutessasi jakamaan osaamistasi. Koulutukset ovat tärkeä osa osastojen toimintaa. Itä-Helsingin osaston tulevat koulutukset näet Tapahtumat-osiosta. Lue juttu ystäväkoulutuksen järjestelyistä!

Nuorisotoiminta ja kouluyhteistyö
Haluatko kertoa Punaisesta Rististä lapsille ja nuorille? Jos sanot kyllä, meillä on sinulle paikka vapaana Itä-Helsingin osaston kouluyhteistyötiimissä! Koe koulu ja opi samalla oivaksi yhteistyökuvioiden organisoijaksi! Ota yhteyttä: itahelsinki.spr@gmail.com
Jos lasten auttaminen läksyissä kiinnnostaa, sinua varten on LäksyHelppi.

 

 
Toimintaa nuorille 

Monikulttuurisuustoiminta

Ota yhteyttä: itahelsinki.spr.international@gmail.com

Ystäväryhmä

Etsimme ystävätoiminnan vetäjää/vetäjiä. Yhteydenotot itahelsinki.spr.ystava@gmail.com