Itä-Helsingin osasto

"Kartta: Emil Ehnström"
Sijainti:
-, -, Helsinki
Sähköposti: 
ita-helsinki@osasto.punainenristi.fi

Etsitkö uutta harrastusta?

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! Alueeltamme löydät läksykerhoja, EA-ryhmän, viestintäryhmän, ystävätoimintaa... tutustu toimintaamme ja katso mikä sinua kiinnostaisi. Voit myös itse ilmoittautua sinua kiinnostavan ryhmän vetäjäksi tai tulla mukaan järjestötoimintaan esimerkiksi osaston hallitukseen. 

Tulevat tapahtumat ja koulutukset listaamme tapahtumakalenteriimme ja ajankohtaisia asioita viestimme myös Facebookissa. Seuraa meitä somessa ja tule tervehtimään tapahtumissa!

Osasto toimii alueilla: Itäkeskus, Marjaniemi, Myllypuro, Puotila, Puotinhaju, Roihuvuori, Vartioharju, Vuosaari, Tammisalo ja Vartiosaari.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: ita-helsinki@osasto.punainenristi.fi

Haluatko tukea toimintaa jäsenenä?

Liity jäseneksi Punaisen Ristin kotisivuilla ja valitse osastoksi Itä-Helsingin osasto. Olet tukemassa paikallista auttamisvalmiutta omalla alueellasi. Aikuisen jäsenmaksu 20 € / vuosi, alle 29-vuotiaan 10 € / vuosi. Jäsenenä saat myös paljon etuja, voit mm. osallistua monille järjestön kursseille edullisemmin tai ilmaiseksi. 

@spr
 

Uutiset

Osasto luopuu Korsholmantien toimitilasta elokuun loppuun mennessä taloudellisista syistä. Jo vuosia osaston talous on ollut tappiollinen ja kalliin tilavuokran säästöillä voimme keskittyä nyt vapaaehtoisten hyvinvoinnin parantamiseen ja toiminnan hajauttamiseen osaston laajalle toiminta-alueelle.

Ympärivuorokautisessa käytössämme kuitenkin säilyy osaston varastotila Vuosaaressa.

Hei kaikille,

moni vapaaehtoinen on ollut yhteyksissä osastoomme halukkuudestaan tarjota apuaan koronatilanteesta kärsiville. Toistaiseksi meillä ei ole perustettuna omaa valmiusryhmää koronatilannetta varten, jonka vuoksi auttamistyöstä kiinnostuneiden kannattaa käydä ilmoittautumassa Helsingin ja Uudenmaan piirin auttamisvalmiusrekisteriin:

https://www.lyyti.fi/q/?p=a&h=443feef2fe&l=fi&eid=0&uid=

Benjamin Suomela
Kuvaaja: Benjamin Suomela

Hyvä Itä-Helsingin osaston jäsen!

On aika kiittää kuluneesta vuodesta. Kiitos teille jäsenille, että olette mukana tukemassa ja edistämässä Punaisen Ristin tärkeitä arvoja ja periaatteita.

Jäsenyytenne on tärkeä Punaiselle Ristille ja Itä-Helsingin osastolle. Lämmin kiitos vapaaehtoisille. Ilman teitä osaston toiminta ei jatku. Paljon tapahtui vuoden aikana, mutta paljon jäi tehtäväksi vielä tulevalle vuodelle. Toivottavasti olet mukana jäsenenä ja vapaaehtoisena myös ensi vuonna!