Ensiapuryhmä ja ensiapupäivystys

"EA3-kurssi tilanneharjoitus; tajuton"

Päivitetty 18.1.2021 / LT

ENSIAPURYMÄ:

Suomen Punaisen Ristin eri osastojen ensiapuryhmät kouluttautuvat ja ovat valmiina auttamaan viranomaisia (mm. etsinnöissä) Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) nimissä.

Lohjan osaston ensiaputoimintaan osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Aktiivisella osallistumisella voit myös valmistua ensiapupäivystäjäksi ja päästä päivystämään esimerkiksi konsertteihin ja muihin erilaisiin tapahtumiin.

Toiminnassa mukana ollessasi opit ensiavun perusteet, ennaltaehkäisemään tapaturmia ja osaat toimia oikein, kun vahinko on jo sattunut esimerkiksi omalle läheisellesi. Ensiaputaitojen lisäksi voit oppia muun muassa radiopuhelimen käyttöä, suunnistusta, ryhmän johtamistta ja kouluttamista.

Ensiapuryhmätoiminta on tarkoitettu kaiken ikäisille ja harjoittelu on maksutonta. Kokoonnumme pääsääntöisesti parillisten viikkojen torstaisin klo 18 osaston toimitiloissa.

Tule sinäkin mukaan!

Toistaiseksi lähiryhmäillat ovat tauolla ebidemian takia. Ilmoitamme tällä sivulla mahdolliset etänä pidettävät ryhmäillat

ENSIAPUPÄIVYSTYS:

Oletteko suunnittelemassa Lohjan, Karjalohjan, Karkkilan tai Vihdin alueelle suurta, keskikokoista tai pienimuotoisempaa yleisötapahtumaa, johon pelastussuunnitelman mukaan tarvitaan paikalle ensiaputaitoisia henkilöitä ja mahdollisesti ensiapusuunnitelmaa?

Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin. Ensiapuryhmämme palvelualttiit, vuosittain tiedoiltaan ja taidoiltaan testatut ensiapupäivystäjät ovat käytettävissänne korvausta vastaan. Suomen Punainen Risti vastaa päivystyspalvelutoiminnasta Punaisen Ristin tunnuksen alla.

Olemme FB-sivulla

Puh. 040 - 545 5155 Sähköpostiosoite spr.lohja(a)gmail.com

Lähettäessäsi sähköpostia, korvaa (a) -merkit @ -merkillä.