Siilinjärvi

Sijainti:
Asematie 11, 71800, Siilinjärvi
Sähköposti: 
siilinjarvenosasto@gmail.com

Siilinjärven osasto toimii Pohjois-Savossa ja kuuluu Savo-Karjalan piiriin. Osastossa on n. 210 jäsentä ja n. 40 aktiivitoimijaa. Osastolla ei toistaiseksi ole toimitilaa / osoitetta. Välttämätön posti pyydetään lähettämään os. Virtasalmentie 3. a2. 70910 Vuorela

Toimintamuotoja on ensiapuryhmä-, ensiapupäivystys-, ystävä-,monikulttuuri-ja kerho-toimintaa. Lisäksi järjestämme vuosittain Punaisen Ristin viikon tapahtuman ja nälkäpäiväkeräyksen, ensiapu 1 ja 2 kursseja tarpeen mukaan ja virkistys- ja harrastustoimintaa Tarinan vastaanottokeskuksen asukkaille.

"TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ"  liittyä jäseneksi tai tulla toimintaan mukaan.

 

 

 

 

Uutiset

Tervetuloa Iltapala-/ Eväsretkelle Siilinjärven kesäteatterille os. Jokisuuntie 14. pe 21.8 klo 17-19 Tilaisuus on tarkoitettu lapsiperheille sekä kaikille iltapalaa ja yhdessäoloa haluaville. Punaisen Ristin tapaan avoin tapahtuma. Tarjoamme kevyttä iltapalaa, hedelmiä, mehua, sekä lapsille ilmapalloja. Tervetuloa!

Tervetuloa Iltapala-/ Eväsretkelle Vuorelaan Laaksopolun leikkipuistoon ke 19.8 klo 17-19            Tilaisuus on tarkoitettu lapsiperheille, sekä kaikille iltapalaa ja keskusteluseuraa haluaville, Punaisen Ristin tapaan avoin tapahtuma. Tarjoamme kevyttä iltapalaa, hedelmiä, mehua, ilmapalloja lapsille. Tervetuloa!  (leikkipuisto on Laaksopolun päässä)

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.