Siilinjärvi

Sijainti:
Asematie 11, 71800, Siilinjärvi
Sähköposti: 
siilinjarvenosasto@gmail.com

Siilinjärven osasto toimii Pohjois-Savossa ja kuuluu Savo-Karjalan piiriin. Osastossa on n. 210 jäsentä ja n. 30 aktiivitoimijaa. Osastolla ei toistaiseksi ole toimitilaa / osoitetta. Välttämätön posti pyydetään lähettämään os. Virtasalmentie 3. a2. 70910 Vuorela

Toimintamuotoja on ensiapuryhmä-, ensiapupäivystys-, ystävä- ja kerho-toimintaa. Lisäksi järjestämme vuosittain Punaisen Ristin viikon tapahtuman ja nälkäpäiväkeräyksen, ensiapu 1 ja 2 kursseja tarpeen mukaan ja virkistys- ja harrastustoimintaa Tarinan vastaanottokeskuksen asukkaille.

"TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ"  liittyä jäseneksi tai tulla toimintaan mukaan.

 

 

 

 

Uutiset

Vietämme ystävänpäivää torstaina 14.2. klo 15.30 - 18 palvelukeskus Akuliinassa os Kasurilantie 13, Siilinjärvi.

Osaston ystävät tarjoavat täytekakkukahvit ja Siilinjärven Musiikkiopiston opiskelijat esittävät musiikkia.

Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

 

Tero Sivula (Lehtikuva).
Kuvaaja: Tero Sivula (Lehtikuva).
"Tulipalo voi hetkessä viedä kaiken. Lahjoittamalla autat tulipalon uhreja kotimaassa."

MEDIATIEDOTE
18.9.2018
Julkaisuvapaa

NÄLKÄPÄIVÄ-KERÄYS 20.-22.9.2018 SAVO-KARJALASSA

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin syyskuussa vuosittain järjestettävä keräys. Nälkäpäivä tunnetaan kaduilla kulkevista lipaskerääjistä, mutta Nälkäpäivänä voi lahjoittaa myös verkossa. Nälkäpäivänä kerätään lahjoituksia Katastrofirahastoon, josta autetaan sekä sotien ja luonnononnettomuuksien uhreja maailmalla että äkillisten onnettomuuksien uhreja Suomessa.

NÄLKÄPÄIVÄ-KERÄYS KESKEINEN ASIA KOTIMAAN AUTTAMISVALMIUDESSA

SPR Siilinjärven osasto kerää "nälkäpäiväkeräyksessä" varoja SPR:n katastrofirahaston käyttöön 20-22.9.2018 Kerätyksen tuoton SPR käyttää koti- ja ulkomaiseen kohteisiin, joissa ihmiset ovat joutuneet äkillisen katastrofin, sodan ja nälänhädän uhreiksi. Keräykseen "tukikohta" on palvelukeskus Akuliina os. Kasurilantie 13. Keräykseen tarvittava liivi ja lippas luovutetaan kerääjille to 20 ja pe 21.9 klo 9-18 ja la 22.9 klo 9-15 välisenä aikana. Keräysjohtaja on Irja Koski puh. 0407705913 Ilmoittaudu kerääjäksi ennakkoon ja tuo ystäväsikin mukaan. Akuliinassa voi myös ilmoittautua ko.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.