Siilinjärvi

Sijainti:
Asematie 11, 71800, Siilinjärvi
Sähköposti: 
siilinjarvenosasto@gmail.com

Siilinjärven osasto toimii Pohjois-Savossa ja kuuluu Savo-Karjalan piiriin. Osastossa on n. 210 jäsentä ja n. 30 aktiivitoimijaa. Osastolla ei toistaiseksi ole toimitilaa / osoitetta. Välttämätön posti pyydetään lähettämään os. Virtasalmentie 3. a2. 70910 Vuorela

Toimintamuotoja on ensiapuryhmä-, ensiapupäivystys-, ystävä- ja kerho-toimintaa. Lisäksi järjestämme vuosittain Punaisen Ristin viikon tapahtuman ja nälkäpäiväkeräyksen, ensiapu 1 ja 2 kursseja tarpeen mukaan ja virkistys- ja harrastustoimintaa Tarinan vastaanottokeskuksen asukkaille.

"TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ"  liittyä jäseneksi tai tulla toimintaan mukaan.

 

 

 

 

Uutiset

SPR tarjoaa avoimet Ystävänpäivän kakkukahvit Siilinjärven Kirjastossa os. Kasurilantie 7  perjantaina 14.2.2020 klo 12-16

Tarjolla yhdessäoloa, keskusteluseuraa, kahvi-/ tee-/ mehutarjoilu, sekä tietenkin kakku. 

Tämpimästi tervetuloa kahvittelemaan !! 

 

 

 

 

 

Älä ole jouluna yksin. 

Tule vapaaehtoistemme järjestämään joulukahvilaan. Kahvila on avoinna tapanina 26.12 ja loppiaisena 6.1 klo 13-16 Vapaaseurakunnan tiloissa os. Asematie 7 kaikille seuraa kaipaaville. Jouluiseen tunnelmaan tarjoamme kahvia ja leppoisaa yhdessäoloa.

Tokmanni tukee joulukahvilatoimintaa.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 25.11. klo 18 alkaen Perheentalolla os. Toritietie 12. (Alexin talo) Ennen kokousta kahvitarjoilu. 

Tervetuloa! Hallitus

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.