Ensiapuryhmä

 

 

Harrastus, joka voi pelastaa hengen!

 

Saat laadukasta ensiapuopetusta

Ensiapukoulutus ja kokemus eivät ole välttämättömiä ryhmään liittymiseksi. Ryhmään voi tulla jokainen yli 18 vuotias ensiavusta ja sen opettelemisesta kiinnostunut. Ensiapukursseja voit suorittaa myös osaston järjestämillä kursseilla ja sitä kautta pääset perehtymään toimintaamme tarkemmin.

 

Opit uusia tietoja ja taitoja

Ryhmämme kokoontuu säännöllisesti joka toinen maanantai klo 18:30- Siuntiossa osoitteessa Flemingintie 2.

Tämän lisäksi samalla harjoittelemme ensiapuryhmätoimintaan liittyviä asioita kuten esim.  alkusammutusta, ensiapupäivystystilanteita ja radiopuhelinliikennettä.

 

Saat uusia ystäviä

Ikäjakaumamme on 18-60 vuotta. Jäsenemme edustavat lähes kaikkia ammattiryhmiä sairaanhoitajista insinööreihin.

 

Pääset erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Saavutettuasi ensiapupäivystyksiin vaadittavan osaamistason ja käytyäsi päivystyskurssin hyväksytysti, pääset halutessasi ensiapupäivystäjänä erilaisiin tapahtumiin kuten urheilukilpailuihin ja konsertteihin.

 

Pääset konkreettisesti auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä

Autamme ihmisiä ensiapupäivystyksissä ja avustamme lisäksi viranomaisia tarvittaessa mm. suuronnettomuuksissa ja kadonneiden ihmisten etsinnöissä.

Kirkkonummella olemme satsanneet nuorisotilaisuuksiin ja nuorten auttamiseen yhteistyössä kunnan ja seurakunnan nuorisotoimien kanssa. 

Toiminta ensiapuryhmässä on jännittävää ja antaa uusia kokemuksia!

 

Opit tuntemaan muita vapaaehtoisia

Sen lisäksi, että autamme ihmisiä ensiapupäivystyksissä, toimimme yhteistoiminnassa Meripelastuksen, Vapaapalokuntien, Pelastuskoirien eli kaikkien VAPEPA-porukoiden kanssa

http://www.vapepa.fi/

Ensiapuryhmätoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen - voit osallistua ryhmän toimintaan ja tapahtumiin niin aktiivisesti kuin itse haluat.

Ota yhteyttä: kirkkonummi-siuntio@osasto.punainenristi.fi