Mukaan toimintaan

Tule mukaan osaavaan EA-joukkoon

Tervetuloa mukaan toimintaamme. Tulevista tapahtumista löydät ajat ja paikat. Ensiapuryhmämme toivoo mukaan aktiivisia ensiapupäivystyksestä kiinnostuneita henkilöitä.

Tarjoamme hyvän porukan ja jatkuvaa koulutusta sekä mahdollisuuden osallistua monipuoliseen ensiaputoimintaan.

Koulutuksen myötä voit päästä mukaa ensiapupäivystystoimintaan, mikä on sitä mielenkintoisinta toimintaa. Vaikka pääsetkin sitä kautta urhilutapahtumiin, festareille ja konsertteihin olet kuitenkin kokoajan ensiapupäivystäjä.

Mikäli olet alle 18 vuotias voit silti aivan mainiosti olla mukana toiminnassamme nuorisojäsenenä oppimassa yhtälailla kanssamme.

Suomen Punaisen Ristin järjestämä ensiapukoulutus, lue lisää täältä

 

Tule mukaan ystävätoimintaan - saat itsekin ystäviä!

Haluatko olla mukana ystävätoiminassa? Käymme tiistaisin ulkoilemassa Terveyskeskuksen asiakkaiden ja lauantaisin Palvelutalon asukkaiden kanssa. Lisäksi olemme mukana, kun tarvitaan apua kaupassa- tai lääkärissäkäyntiin tai kun joku tuntee itsensä yksinäiseksi ja haluaa henkilökohtaisen ystävän.  Avuntarve on valtava.  Tule mukaan auttamaan.

Älä pelkää sitoutumista! Satunnainen ulkoilutunti kanssamme silloin, kun sinulle sopii, merkitsee paljon henkilölle, joka ei pääse itsenäisesti liikkumaan. 

Lisätietoa ystävätoiminnasta ja -koulutuksesta antaa ystävätoiminnan koordinaattori

kirkkonummi-siuntio@osasto.punainenristi.fi

 

Liity jäseneksi

Parempi mieli 20 €/vuosi

20 euroa on pieni summa paremmasta mielestä ja kevyemmästä omastatunnosta. Etenkin kun saat kaupan päälle vuodeksi Punaisen Ristin jäsenyyden.

Jäsenet ja vapaaehtoiset ovat Punaisen Ristin selkäranka ja sydän. He ovat niitä arjen sankareita, jotka tuovat iloa yksinäisen vanhuksen päivään tai tarjoavat kuuntelevan korvan elämän kolhimalle nuorelle. Jäsentemme ja vapaaehtoistemme ansiosta voimme toimia. He vievät avun perille.

Jäseneksi voit liittyä täällä: http://lahjoita.fi/jaseneksi/liittymislomake

Muita tapoja liittyä jäseneksi löydät täältä: http://lahjoita.fi/jaseneksi/muut