Päihdetyön kouluttajat

Tämä sivusto on tarkoitettu SPR:n päihdetyön kouluttajille. Tämä sisältää heille esimerkiksi koulutusaineistoja. Tarkista kuitenkin ennen kouluttamaan menoa aina Katilta uusimmat aineistot.

Jos kouluttaminen kiinnostaa, niin ensin on suoritettava päihdetyön peruskurssi. Etsi koulutuksia Oma Punaisesta Rististä tarkennetusta hausta hakusanalla päihde.

Täältä voit lukea lisää yleisesti kouluttajakoulutuksesta ja täältä tarkemmin Terveyden edistämisen ja päihdetyön painotuksen kouluttajakoulutuksesta.

Uutiset

Jenga/Lehtola
Kuvaaja: Jenga/Lehtola

Lisää  päihdeosaamista tai uusi vapaaehtoistehtävä?

Nämä koulutukset on suunnattu kaikille, jotka haluavat lisätä tietämystään päihteistä ja osaamistaan kohdata päihteitä käyttäviä ihmisiä.
Voit osallistua yksittäiseen webinaarin omien tarpeidesi mukaan tai suorittaa koko koulutuksen, jolloin saat pätevyyden toimia päihdetyössä.

Harri Mäenpää
Kuvaaja: Harri Mäenpää
"Päihdetyön vapaaehtoisia Ilosaarirockissa kesällä 2022"

Tervetuloa Terveyden edistämisen päiville Tampereelle!

Tilaisuus on suunnattu aktiivisesti terveyden edistämisen parissa toimiville vapaaehtoisille, kuten Terveyspisteiden, seksuaaliterveyden ja päihdetyön toimijoille sekä turvakoutseille.

Lauantaina tarjolla on aamukahvit klo 11.00 alkaen Scandic Hotel Koskipuistossa.
Varsinainen ohjelma alkaa lauantaina klo 12:00 ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. Päivät avaa lokakuussa työssään aloittava pääsihteeri Eero Rämö.

Lämpimästi tervetuloa Päihteet ja minä- materiaalin koulutukseen 21.10.
Aineisto julkaistaan koulutuksen jälkeen.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.