Första hjälpen - Ensiapu

Ensiapu

Ensiapuryhmään on helppo tulla mukaan. Ennestään ei ensiaputaitoja tarvitse olla, vaan niitä oppii ryhmässämme. Kiinnostus ensiapuun ja toisten ihmisten auttamiseen riittää.

Ensiapuryhmän toiminnassa mukana olevana saa paljon uusia ystäviä ja oppii paljon uusia asioita. Ryhmä kouluttaa jäseniään. Perusensiapu EA1 ja EA2 jälkeen on mahdollista saada lisäkoulutusta mm. Päivystyspalvelukurssilla, joka oikeuttaa toimimaan ensiapupäivystäjänä erilaisissa tilaisuuksissa esim. konserteissa, urheilutapahtumissa. Lisäksi ryhmä osallistuu kadonneiden henkilöiden etsintään.

Kevät 2023 harjoittelemme erikseen sovittavina aikoina joka toinen viikko. Lisää ryhmäläisiä kaivataan, joten tule mukaan! Mukaan voit tulla aina kun sinulle sopii. Ota yhteyttä. Lisätietoja: Ensiapu kouluttaja Mira Wilenius. wileniusm (at)gmail.com. tel:0505145095 tai Brita. Ekebom Brita.ekebom(at)gmail.com 

 

Harjoitukset ovat kaksikielisiä suomi -ruotsi, (myös englanti )  __________________________________________________________________________________ Tervetuloa mukaan!