Loimaa

Sijainti:
Turuntie 13, 32200, Loimaa
Puhelin: 
+358400919541
Sähköposti: 
loimaa@punainenristi.fi

LOIMAAN OSASTON HYVÄN MIELEN MYYMÄLÄ JA PÄIVÄPIRTTI

Päiväpirtti on Suomen Punaisen Ristin Loimaan osaston toimitila, joka on auki arkisin (ma-pe) klo 10.00-14.00. Voit poiketa kahvilla, lukemassa Loimaan Lehden tai muuten vaan. Paikalla on aina joku, jonka kanssa voit jutella ja vaihtaa kuulumisia. Keskiviikkoisin klo 12.00 on ohjelmassa viikon vieras. Pyrimme löytämään jonkun mielenkiintoisen vieraan tai aiheen joka keskiviikolle.

Päiväpirtti toimii vapaaehtoistoimijoiden kokoontumis ja toimipisteenä. Siellä on myynnissä Punaisen Ristin myyntiartikkeleita, kuten ensiapu ja turvatuotteita, sekä vähän kirpputoritavaraa.

Päiväpirtillä toimii myös terveyspiste, joka on auki parittomina tiistaina klo 10.00-12.00.

Uutiset

Juhani Kankare
Kuvaaja: Juhani Kankare
"Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin vuosikokouksessa Liedossa pronssisen ansiomitalin sai myöskin Marja-Liisa Järvinen Loimaalta. Kuvassa kolmas vasemmalta"

Ensiapuryhmä on kokenut lähiaikoina suuria muutoksia. Ryhmäkoko on kasvanut eli mukaan tullut useita uusia ensiavusta kiinnostuneita. Suurin muutos kuitenkin on se, että Kirsi Toivola siirtyi Katariina Naula-Nurmisen tilalle ryhmänjohtajaksi.

Kirsin yhteystiedot on kirsi.toivola@loimaa.fi, 0404190218

Päivystysvastaavana ryhmässä toimii Marja Jaarikka. Hänet tavoittaa numerosta 0504064671 tai marja.jaarikka@gmail.com.

Juhani Kankare
Kuvaaja: Juhani Kankare
"Arpakauppa kävi vilkkaana,"

Punaisen Ristin juhlinta aloitettiin Päiväpirtissä tiistaina 6.5. laulun merkeissä Liisa Haghforsin johdolla ja Pauli Hyrkkään säestyksellä.

Keskiviikkovieraina 7.5 olivat yli 30 vuotta osaston toiminnassa olleet veteraanit Tuula Aalto, Heikki Mäki, sekä Juhani Kankare. Lisäksi vierainamme olivat maahanmuuttajien suomen kielen kurssilaiset.

Torstaina 8.5. kävimme tutustumassa Loimaan koulumuseoon, jonka jälkeen nautimme Henrynpäivänkahvit Päiväpirtissä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.