Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Reddie Kids"

Vuosi 2020 oli kokonaisuudessaan hyvin erilainen sekä koko järjestön, että myös Ylöjärven osaston näkökulmasta. Keväällä olimme juuri saaneet käynnistettyä osastomme uuden toimintamuodon, ystävätoiminnan kun korona valtasi maailmaa. Viranomaisten ja järjestömme ohjeita noudattaen lähes kaikki toimintamme laitettiin tauolle epämääräiseksi ajaksi. Suomen Punainen Risti siirtyi kokonaisuudessaan operaatiotoimintavaiheeseen.

SPR
Kuvaaja: SPR
"Monta kättä auttaa enemmän kuin yksi"

Olemme omalta osaltamme huolehtimassa, että Korona-epidemia ei leviäisi.

Olemme keskeyttäneet kaiken toiminnan mihin liittyy fyysisiä kohtaamisia. Koulutukset ja ryhmäillat on siirretty verkossa etäyhteyksin tapahtuviksi.

Viranomaisten avustustehtävät hoidamme valtion antamia ohjeistuksia noudattaen.

A.Mittilä
Kuvaaja: A.Mittilä
"Syyskokous"

Ylöjärven osaston hallituksen kokous, sekä sääntömääräinen syyskokous pidettiin 21.11.2019 Vanhalla Räikän talolla. Hallitus päätti hyväksyä Viljakkalan osaston liittymisen Ylöjärven osastoon. Asia käsitellään vielä piirihallituksen kokouksessa 27.11.2019. Viljakkalasta tuli myös jäsen osaston hallitukseen. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin ensiapu -ja valmiusryhmän johtaja Sari Lahtinen. Sari toimii varapuheenjohtajana tulevan vuoden nykyisen varapuheenjohtajan jättäydyttyä sivuun henkilökohtaisista syistä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.