Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Veripalvelu
Kuvaaja: Veripalvelu

Vuoden ensimmäiseen verenluovutukseen ilmoittautui 97 luovuttajaa joista luovuttamaan pääsi 85. Ensikertalaisia oli hienosti 10 henkeä. Tuttu tehotiimi hoiti jälleen muonituksen ja kaikki 140 voileipää teki kauppansa.

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä

Osastomme toimintavalmius otti ison harppauksen eteenpäin. SPR Hämeen piirin organisoimalta ensiapupäivystäjän peruskurssilta valmistui juuri viisi uutta päivystäjää osastomme vahvuuteen. Kaikkiaan kurssilla oli 20 osallistujaa 8 eri osastosta. Onnittelut Marja-Leenalle, Piretille, Jounille, Tonille ja Katille, sekä muille kurssin suorittaneille.

Sari Lahtinen
Kuvaaja: Sari Lahtinen

Eilisessä 09.11. verenluovutuksessa riitti vilskettä ja vilinää. Tilaisuudessa tehtiin tämän vuoden ennätys lukemin 97 ilmoittautunutta, 86 luovuttajaa ja jopa 16 ensikertalaista. Suuret kiitokset evästyksestä vastanneelle tehotiimille Raija Iivainen, Terttu Järvinen, Auli Tiura ja Aila Kettunen.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.