Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"In Action"

Perjantai-iltaa In Action pelin merkeissä oli viettämässä reippaita ylöjärveläisnuoria. Tehtävät oli pelaajien mielestä sopivan haastavia ja osa oppi uusia asioita. Ryhmämme toimintaan on tervetulleita myös yläkouluikäiset nuoret. 

Yläkouluihin suunnattu In Action -hätäensiapukoulutus on rakennettu pelin muotoon ja siinä nuoret pääsevät itse tekemään ja harjoittelemaan luennoinnin sijasta.Peli on rakennettu virtuaaliselle Seppo-pelialustalle ja uuden opetussuunnitelman mukaisesti pelillisyys korostuu pedagogisena lähestymistapana.

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Info-ilta"

Ensiapu -ja valmiusryhmän infoillassa oli 8 asiasta kiinnostunutta kuulemassa osallistumismahdollisuuksista. Ryhmänvetäjiä oli tukemassa Hämeen piiristä valmiuspäällikkö Tommi Mattila, ensiavun ja terveystoiminnan päällikkö Pirjo Mattila sekä nuorisotoiminnan kehittäjä Heini Lumio. Jos et päässyt paikalle, mutta toiminta kiinnostaa,  treenit aloitetaan keskiviikkona 5.9. klo 18 Mikkolantie 5:ssä. Voit lähestyä myös sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Tapahtumarikas kesä alkaa olla ohitse. Toukokuun alun jälkeen osastomme ensiapupäivystäjät ovat olleet mukana 18 eri tapahtumassa. Tapahtumien kirjo on ollut melkoinen sisältäen moottoriurheilua, jalkapalloa, iskelmää, oopperaa, monipäiväisiä musiikki -ja kulttuuritapahtumia ja paljon muuta. Tapahtumat sisälsivät myös osastomme ensimmäisen oman ensiapupäivystyksen extreme juoksutapahtumassa Ylöjärvellä. Kesän aikana olemme saaneet toimia Punaisen Ristin toimijoiden kanssa, jotka ovat ympäri Suomea mm. Oulusta, Savonlinnasta, pääkaupunkiseudulta ja tietenkään Pirkanmaata unohtamatta.

Tapahtumat

29.9.2018 - 30.9.2018
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.