Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

SPR
Kuvaaja: SPR
"Hyvät tyypit toimii"

Osastostamme löytyy myös In Action kouluttajia kaksin kappalein. Kouluttajamme ovat käyneet kouluttamassa yläkoululaisia ja tutustuttamassa ensiapuryhmäläisiä pelin saloihin. Hämeen piirin alueella koulutus on vielä melko tuntematon, mutta on saanut hyvää palautetta niin nuorilta kuin heidän opettajiltaankin.

Tällä hetkellä InAction! tiimissä on mukana jo 8 piiriä! Jos olet kiinnostunut olemaan mukana antamassa nuorille rohkeutta auttaa, ole yhteydessä piirisi ensiapu -tai nuorisotoiminnasta vastaavaan henkilöön.

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Laskiaistempaus 2019"

Vuosi on vierähtänyt jo hyvän matkaa eteenpäin ja osastomme monimuotoinen toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Vuoden ensimmäinen verenluovutus keräsi jälleen runsaasti auttavan kätensä ojentavia ihmisiä kokoon. 

Lehtiä nauhalle näkövammaisille käy lukemassa joka keskiviikko kaikkiaan noin 24 hengen porukka, joista aina kaksi henkeä vuorollaan käyvät tekemässä tätä tärkeää työtä.

Veripalvelu
Kuvaaja: Veripalvelu

Vuoden ensimmäiseen verenluovutukseen ilmoittautui 97 luovuttajaa joista luovuttamaan pääsi 85. Ensikertalaisia oli hienosti 10 henkeä. Tuttu tehotiimi hoiti jälleen muonituksen ja kaikki 140 voileipää teki kauppansa.

Tapahtumat

26. - 28.9.2019
Sijainti:
-, 33470, YLÖJÄRVI

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.