Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

A.Mittilä
Kuvaaja: A.Mittilä
"Toiminnan esittelyä"

Syksy alkaa olla pitkällä ja osastomme monimuotoinen toiminta jatkuu. Osallistuimme Nälkäpäivän keräykseen K-Market Linkillä ja S-Marketilla.

R.Anderssen
Kuvaaja: R.Anderssen
"Työväen musiikkitapahtuma"

Kesäkausi alkaa olla lopuillaan ja toimintamme palailee pikkuhiljaa normaaliin rytmiin.

Syksyn ensimmäinen verenluovutustilaisuus 16.08. keräsi mukavat 90 ilmoittautunutta, joista 77 pääsi ojentamaan kätensä. Ensikertalaisia oli jopa 12 henkeä. Kiitos.

Osaston hallitus piti ensimmäisen kokouksen 19.08. ja kokouksessa suunniteltiin kovasti tulevaa syksyä ja hieman jo tulevaa vuottakin.

SPR
Kuvaaja: SPR
"Hyvät tyypit toimii"

Osastostamme löytyy myös In Action kouluttajia kaksin kappalein. Kouluttajamme ovat käyneet kouluttamassa yläkoululaisia ja tutustuttamassa ensiapuryhmäläisiä pelin saloihin. Hämeen piirin alueella koulutus on vielä melko tuntematon, mutta on saanut hyvää palautetta niin nuorilta kuin heidän opettajiltaankin.

Tällä hetkellä InAction! tiimissä on mukana jo 8 piiriä! Jos olet kiinnostunut olemaan mukana antamassa nuorille rohkeutta auttaa, ole yhteydessä piirisi ensiapu -tai nuorisotoiminnasta vastaavaan henkilöön.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.