Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358500333228
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä

Osastomme toimintavalmius otti ison harppauksen eteenpäin. SPR Hämeen piirin organisoimalta ensiapupäivystäjän peruskurssilta valmistui juuri viisi uutta päivystäjää osastomme vahvuuteen. Kaikkiaan kurssilla oli 20 osallistujaa 8 eri osastosta. Onnittelut Marja-Leenalle, Piretille, Jounille, Tonille ja Katille, sekä muille kurssin suorittaneille.

Sari Lahtinen
Kuvaaja: Sari Lahtinen

Eilisessä 09.11. verenluovutuksessa riitti vilskettä ja vilinää. Tilaisuudessa tehtiin tämän vuoden ennätys lukemin 97 ilmoittautunutta, 86 luovuttajaa ja jopa 16 ensikertalaista. Suuret kiitokset evästyksestä vastanneelle tehotiimille Raija Iivainen, Terttu Järvinen, Auli Tiura ja Aila Kettunen.

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
""Spärrääjät" Hämeen rajamailla 2018"

Vapepa Forssan paikallistoimikunta ja SPR Hämeen piiri olivat jälleen panneet parastaan Hämeen rajamailla pelastuspalvelutaitokilpailuiden järjestelyissä. Osastostamme oli mukana kisaamassa neljän hengen joukkue. Lähtö reitille tapahtui klo 21 paikallista aikaa ja maalissa joukkue oli aamuyön tunteina. Rasteilla testattiin niin ensiapuosaamista kuin ryhmässä toimimista. Pitkän yön jälkeen joukkueemme sijoittui lopulta puolen välin paremmalle puolelle.

Tapahtumat

25.1.2019
Sijainti:
Kirkkotanhuantie 1, 33470, Ylöjärvi

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.