Ylöjärvi

Pasi AIttokumpu
Kuvaaja: Pasi AIttokumpu
"Arjen ensiaputaitoja"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Päihdetyö"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensivaste"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Etsintä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Ensiapupäivystykset tapahtumissa"
Sijainti:
Mikkolantie 5, 33470, Ylöjärvi
Puhelin: 
+358407782751
Sähköposti: 
ylojarvenosasto@gmail.com

 

Tule mukaan toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä

Osastomme toistaiseksi suurin operaatio on lähes päätöksessään ja halusimme kiittää mukana olleita vapaaehtoisia ponnisteluista viranomaisen tukena. Järjestimme pienimuotoisen tilaisuuden Ylöjärvellä Vanhalla Räikällä kahvitusten merkeissä. Operaatio oli kokonaisuudessaan suuri ponnistus ja tämä kävi ilmi osaston varapuheenjohtajan, ensiapuryhmänjohtajan, Sari Lahtisen puheesta.

SPR Ylöjärvi
Kuvaaja: SPR Ylöjärvi

Punaisella Ristillä on Sosiaali -ja terveysministeriön kanssa yhteistyösopimus varautumisesta ja ensiaputoiminnasta. Osastomme aloitti tämän tärkeän työn rokotusavun merkeissä perjantaina 16.04. Paikkana toimii kauppakeskus Elo. Pyyntö avustaviin tehtäviin tuli kaupungin terveyspalveluilta. Vapaaehtoisten tehtävänä on olla tukena rokotuksiin tuleville asiakkaille sekä huolehtia heidän voinnistaan rokotuksen jälkeen seuranta-aikana. Yhteistyö rokotuspisteen henkilökunnan välillä on saumatonta ja kaikki uudet vapaaehtoiset on perusteellisesti perehdytetty tehtäviinsä.

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Reddie Kids"

Vuosi 2020 oli kokonaisuudessaan hyvin erilainen sekä koko järjestön, että myös Ylöjärven osaston näkökulmasta. Keväällä olimme juuri saaneet käynnistettyä osastomme uuden toimintamuodon, ystävätoiminnan kun korona valtasi maailmaa. Viranomaisten ja järjestömme ohjeita noudattaen lähes kaikki toimintamme laitettiin tauolle epämääräiseksi ajaksi. Suomen Punainen Risti siirtyi kokonaisuudessaan operaatiotoimintavaiheeseen.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.