Ensiapu- ja valmiusryhmä

Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Yhteistoimintaharjoitus 2016"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Muonitusta yhteistoimintaharjoituksessa"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Tiimityötä"
Ami Mittilä
Kuvaaja: Ami Mittilä
"Suunnittelua"

Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa osaston monimuotoista auttamisvalmiutta. Ryhmän myötä osasto pystyy paremmin vastaamaan erilaisiin auttamistilanteisiin, esimerkiksi viranomaisten avustaminen, erilainen talkooapu, osallistuminen Punaisen Ristin eri operaatioihin ja ensiapupäivystykset yleisötilaisuuksissa. Ryhmä tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden lisätä omaa ja lähipiirisi kykyä selviytyä arjen hätätilanteista.

Ryhmämme toimii hälytysryhmänä Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa. Vapepa toimii viranomaisen johdossa heidän työtään tukevissa tehtävissä. Yleisin ryhmän tehtävistä on Poliisin avustaminen kadonneiden ihmisten etsinnässä.
Lisätietoa Vapepa- toiminnasta saat ryhmästämme tai osoitteesta www.vapepa.fi.

Ensiapuryhmämme toimii pääsääntöisesti Tampereen alueella erilaisissa yleisötapahtumissa sekä omissa päivystyksissä, että tukemassa alueen muiden ryhmien tarpeita. Tapahtumia on laidasta laitaan sisältäen messuja, urheilutapahtumia ja musiikkifestareita.

Ryhmäillat pidämme pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18- 20 toimintatila Zopperon tiloissa osoitteessa Tornitie 1. Tilat on Vuorentaustan yläkoulun yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, voit olla yhteydessä osoitteella sprylojarvi.eajavalmius@gmail.com

Tai puhelimitse
+358 408185422