Vammala

Sijainti:
Puistokatu 18, 38200, Sastamala
Puhelin: 
+35835141523
Sähköposti: 
vammala.osasto@redcross.fi

TERVETULOA VAMMALAN OSASTON SIVUILLE!

TAPAHTUMAKALENTERI

Tietoa osastosta:

SPR:n Vammalan osasto on perustettu 1950.  Vuosien varrella toimintaa on ollut monenlaista ja yhteistyötä on tehty erilaisten paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa.

Nykyisen toiminnan toimitilat ovat Ystävänpirtillä (os. Puistokatu 18, 38200 Sastamala). Ystävänpirtin ovet ovat auki arkisin klo 10-15 ja iltaisin siellä kokoontuu erilaisia kerhoja ja ryhmiä kaikenikäisille. Osaston toiminta sisältää Ystävänpirtin kirpputorin, tapaamispaikan ja toimintatuokioiden lisäksi ystävätoimintaa, ryhmätoimintaa omaishoitajille, mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille, ensiavusta kiinnostuneille, käsityön ystäville jne. Myös nuorille löytyy omaa toimintaa tempausten, leirien ja kokoontumisten puitteissa kiinnostuksen mukaan. Osastolla on oma näytelmäpiiri, joka ilahduttaa Ystävänpirtin kävijöitä ja tekee vierailuja esim. ikäihmisten luo. Veripalvelu vierailee kuukausittain myös paikkakunnalla.

Vuoden 2011 alusta Suodenniemen osasto liittyi Vammalan osastoon.

Kysy lisää: Ystävänpirtti puh. 03-5141523 tai 040-7005040 (pj).

Uutiset

Uusin kokouspöytäkirja on nyt julkaistu. 

Se löytyy "Vammalan osaston hallitus"-sivun alta, ja myös tämän uutisen liitteenä. 

Rednetiin on nyt lisätty toukokuun kokouksen pöytäkirja. Se löytyy "Vammalan osaston hallitus"-sivun alta, Vammalan osaston hallituksen pöytäkirjat otsikolla

Vammalan osaston kevätkokous pidettiin 31.03.2021 Teams-yhteydellä koronarajoitusten vuoksi. Ilmoitus kokouksesta julkaistiin 18.3.2021 Alueviesti-lehdessä. Uutisen liitteenä on kokouksen pöytäkirja, ja siihen liittyvät liitteitä voi käydä tutkimassa Ystävänpirtillä. Pöytäkirja tullaan lisäämään myös osioon "Vammalan osaston hallitus".

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.