Auttajat ulapalla - vapaaehtoisten koulutusristeily 2018

Kuva: Tallink Silja
Kuvaaja: Kuva: Tallink Silja

Kiitos kaikille osallistujille, jotka teitte tämän vuoden risteilystä ikimuistoisen!

Viikonlopun aikana saimme kuulla vaikuttavia puheenvuoroja niin ympäröivän maailman muuttumisesta kuin Suomen Punaisen Ristin paikallisosastojen roolista kaiken keskellä. Työpajoissa jatkettiin vapaaehtoisjohtamiseen, vapaaehtoisten hyvinvointiin ja uusien toimijoiden rekrytointiin liittyvien teemojen työstämistä.

Mikäli haluat vielä palata viikonlopun teemoihin tai et päässyt tällä kertaa mukaan risteilylle, voit tutustua eri esitysten ja työpajojen materiaaleihin täällä. Me Auttajat ulapalla -risteilyn järjestelytiimistä toivomme, että saitte kaikki hyödyllisiä oppeja sekä entistä enemmän intoa jatkaa tärkeän työnne parissa ympäri Suomen! Seuraavan kerran vapaaehtoisten seminaariristeily järjestetään vuonna 2021.

*

Olethan auttamattomasti ulapalla?

Vapaaehtoisristeily tulee taas 9.–11.11.2018

Marraskuussa risteillään yhdessä Punaisen Ristin vapaaehtoisten kanssa.

Voit olla avainvapaaehtoinen, luottamushenkilö, ihan uusi noviisi tai vanha tekijä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaihtamaan ajatuksia, oppimaan, innostumaan ja solmimaan uusia tuttavuuksia.

Ulapalla meitä kuljetetaan teemalla: Vapaaehtoisten hyvinvointi ja hyvä vapaaehtoisjohtaminen sen mahdollistajana

Risteily on loppuunmyyty!

Auttajat ulapalla 2018 on nyt myös Facebookissa. Virittäydy risteilyn teemoihin jo etukäteen Facebook-tapahtumassa. Käy klikkaamassa itsesi osallistujaksi tapahtumaan ja kutsu mukaan myös muut SPR:n vapaaehtoiset!

Risteily maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankin kautta tai luottokortilla. Risteilyn voi myös maksaa laskulla, kun valitset vaihtoehdon ”laskutus” ja ilmoitat laskutusosoitteen, esim. jos osasto maksaa matkasi. Lasku lähetetään jälkikäteen.

Ohjelma jakautuu kolmeen väylään, joista valitaan yksi. Näiden väylien ohjelma kulkee läpi risteilyn ja samoja teemoja (esim. viestintä) saatetaan käsitellä useammalla väylällä hieman eri näkökulmasta. Väylät ovat:

Lisää ihmisiä, lisää apua

Miten kasvattaa osaston auttajien ja jäsenten määrää? Hae täältä tuoreimmat ideat ja työkalut! Lisää ihmisiä, lisää apua -väylässä pureudutaan ihmisten rekrytoimiseen ja hyvään osastoviestintään. Viestintä on avainasemassa yhtä lailla uusien ihmisten mukaan saamisessa kuin hyvin johdetussa vapaaehtoistyössä. Oli osastosi ja paikkakuntasi nykytilanne millainen tahansa, tule mukaan tutkimaan, miten kasvava osasto tuo samalla iloa ja tukea osaston kokeneemmille toimijoille. Toimintalinjausta mukaillen: enemmän jäseniä, enemmän vapaaehtoisia, enemmän apua.

Vapaaehtoisten hyvinvointi

Hyvinvoiva vapaaehtoinen jaksaa auttaa myös muita. Tarjoamme keinoja ja työkaluja niin oman hyvinvoinnin vahvistamiseen kuin vapaaehtoiskavereiden tukemiseen.

Vapaaehtoisjohtaminen; arvostusta, innostusta ja asiakaslähtöisyyttä

Kokonaisvaltainenvapaaehtoisjohtaminen Suomen Punaisessa Ristissä – uusia ajatuksia johtamisesta, jaettuja kokemuksia, osaamisen kehittämistä ja hyväksi havaittuja menetelmiä. Miten vapaaehtoisjohtaminen tulevaisuudessa muuttuu, voiko toimintaa myös johtaa virtuaalimaailmassa? Kaikki vapaaehtoisjohtamisen kehittämisestä kiinnostuneet – tervetuloa mukaan.

*

Väylien lisäksi Auttajat ulapalla -risteilyllä on kaikille yhteistä ohjelmaa. Näiden lisäksi ohjelman tauoilla pidetään minimessut, joista löydät tarkempaa tietoa täältä

Aikataulu:

Tarkemmin aikataulusta Aikataulu -välilehdellä, jonne pääset myös tästä

Tietoa risteilyn hinnoista löytyy Hinnat -välilehdeltä, jonne pääset myös tästä.

 

Lisätietoja: ulapalla@redcross.fi

Uutiset

Mikaela Wiedenhoff / Unsplash.com
Kuvaaja: Mikaela Wiedenhoff / Unsplash.com

Kaikille Auttajat ulapalla -risteilylle osallistuville on nyt lähetetty infokirje sähköpostitse. Kirje sisältää kaiken ennen matkaa tarvitsemasi tiedon saapumisohjeista aikatauluihin. Mikäli et ole saanut infokirjettä, kurkkaa ensin, olisiko se mennyt roskapostikansioon. Jos sieltäkään ei löydy mitään, niin ota yhteyttä risteilytiimiin osoitteeseen ulapalla@redcross.fi!

Muistattehan, että risteilyn voi perua enää ainoastaan lääkärintodistuksella, mikäli sairastuu ennen matkaa!

Marraskuussa nähdään!

Terveisin,

Risteilyn yhteinen ohjelma on julkistettu ja sekä perjantaina että lauantaina kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja auttamisesta, järjestötyöstä ja johtamisesta.

Riku Rantala & Tunna Milonoff: Miksi hyvää kannattaa edistää

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo

Auttajat ulapalla 2018 on nyt loppuunmyyty! Risteilemään lähdetään yli 400 hengen voimin, joten edessä on varmasti aivan huikea viikonloppu täynnä uusia ideoita, kohtaamisia ja intoa toimintaan pimenevän syksyn keskellä.

Lyytin kautta voi ilmoittautua vielä jonotuslistalle, mikäli jäit ilman paikkaa. Mikäli risteilylle tulee peruutuksia, saa jonotuslistalla oleva peruutuspaikan siltä koulutusväylältä, jolta paikka vapautuu.

Ilmoittaudu jonotuslistalle tästä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.