Tervakoski

Sijainti:
-, 12400, Tervakoski
Puhelin: 
+358407505002
Sähköposti: 
tervakoski@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Helmikuun 10.päivä alkaneet koronarokotusten avustamiset

päättyvät nyt 15.9.-21.

Tervakosken osastolaiset avustivat ensin Tervakoskella Delfort-areenalla

ja heinäkuusta alkaen olimme avustamassa turenkilaisia Turengin liikuntahallilla.

Työhön saimme mukaan viisi henkilöä Tervakosken Eläkkeensaajista.

 

Vakuutusyhtiö LähiTapiola mahdollisti antamansa raha-avustuksen turvin  ruokakassien jakamisen Hämeen piirin alueella. Apu oli tarkoitettu Koronan aiheuttmaan heikossa asemassa oleville perheille

SPR:n Tervakoksen osasto sai 20 kassia jaettavaksi. Paikkakunnan K-market Tervapadan kaupppiaspariskunta Natalia ja Villle Kestilä yhdessä henkilökuntansa kanssa kokosi ruokakassit.Tervakoskella jakelu toteutettiin seurakunnan diakoniatyöntekijä Lotta Törmäsen avustuksella.

 

 

Vuonna 1949 maaherra ja rouva S. Mattsson lahjoittivat SPR:n Hämeen piirin toimintakilpailun palkinnoksi hopeisen kastekaluston, jolloin se tuli SPR:n Tervakosken osastolle. Tätä kaunista kastekalustoa on nyt käytetty 70 vuoden ajan.

Alkuun kalusto oli hyvinkin ahkerassa käytössä, koska sodan jälkeen ei kaikilla perheillä ollut kastamiseen tarvittavia välineitä. Kastekalustoa sai lainata Tervakosken neuvolasta, niinpä papit kuljettivat sitä mukanaan.Terveydenhoitaja Marketta Räsänen  tuntee kaluston historian 40 vuoden ajalta. Hän on myös hulehtinut kaluston kunnossapidosta.

Tapahtumat

9.2. - 31.12.2021
Sijainti:
Maunontie, 12400, Tervakoski
27.10.2021
Sijainti:
Kirkkotie 1, 12400, Tervakoski

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.