Nälkäpäivä-keräys 28. - 30.9.2023

Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon.
Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä, annetaan henkistä tukea ja tuetaan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.
Ulkomailla toimimme katastrofeissa ja konflikteissa.

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin tärkein keräys, ja se varmistaa auttamisvalmiuden sekä Suomessa että maailmalla. Lipaskerääjät ovat keskeisessä asemassa siinä, että katastrofirahastoon saadaan kerättyä lahjoituksia.

Nälkäpäivänä kerättävien lahjoitusten avulla pystytään auttamaan suomalaisia poikkeusoloissa ja äkillisissä onnettomuustilanteissa. Koronakriisissä Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat auttaneet haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä esimerkiksi jakamalla ruoka-apua ja antamalla asiointiapua riskiryhmiin kuuluville.

Tule mukaan keräysoperaatioon! Tuntikin lipaskerääjänä auttaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, eikä Punaisen Ristin jäsenyyttä vaadita. Kaikki ovat tervetulleita auttamaan yhdessä.

Ota yhteyttä meihin, numeromme on 03 4747 386 ja sähköpostiosoitteemme redcross(ät)phpoint.fi. Tai tule käymään Rihikalliossa osoitteessa Laivarannankatu 12, Mänttä (ma-to 9-15 ja pe 9-13). Lippaita alamme jakamaan keskiviikkona 27.9.2023 klo 12 Riihikalliossa. Ota kuvallinen henkilötodistus mukaan.

Nälkäpäivätapahtuma järjestetään Mäntän torilla perjantaina 29.9.2023 klo 10 alkaen. Myynnissä on Nälkäpäivälimppua sekä hernekeittoa. Keittoa myydään myös mukaan omaan astiaan. Tervetuloa!