Nälkäpäiväkeräys 22. - 24.9.2022

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen ristin katastrofirahastoon.
Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä, annetaan henkistä tukea ja tuetaan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.
Ulkomailla toimimme katastrofeissa ja konflikteissa.

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin tärkein keräys, joka varmistaa auttamisvalmiuden sekä Suomessa että maailmalla. Lipaskerääjät ovat keskeisessä asemassa siinä, että katastrofirahastoon saadaan kerättyä lahjoituksia.

Nälkäpäivänä kerättävien lahjoitusten avulla pystytään auttamaan suomalaisia poikkeusoloissa ja äkillisissä onnettomuustilanteissa. Koronakriisissä Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat auttaneet haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä esimerkiksi jakamalla ruoka-apua ja antamalla asiointiapua riskiryhmiin kuuluville.

Tule mukaan keräysoperaatioon! Tuntikin lipaskerääjänä auttaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, eikä Punaisen Ristin jäsenyyttä vaadita. Kaikki ovat tervetulleita auttamaan yhdessä.

Ota yhteyttä Tea Viitasaareen, puh. 044 2376 964, tai redcross(ät)phpoint.fi tai tule käymään Rihikalliossa osoitteessa Laivarannankatu 12, Mänttä (ma-to 9-15 ja pe 9-13). Lippaita aletaan jakamaan keskiviikkona 21.9.2022 klo 12 Riihikalliossa. Ota kuvallinen henkilötodistus mukaan.

Nälkäpäivätapahtuma järjestetään torilla perjantaina 23.9.2022 klo 10 alkaen. Myynnissä on Nälkäpäivälimppua sekä hernekeittoa. Keittoa myydään myös mukaan omaan astiaan. Tervetuloa!