Mänttä

Mikko Salonen
Kuvaaja: Mikko Salonen
"Riihikallio"
Sijainti:
Laivarannankatu 12, 35820, Mänttä-Vilppula
Puhelin: 
+3583 474 7386
Sähköposti: 
redcross (ät) phpoint.fi

HUOM! Oletko kiinnostunut työskentelemään Takaisin työelämään -hankkeessa osastossamme? Tarjolla on työkokeiluja sekä palkkatuettua työtä osastomme toimitiloissa Riihikalliossa Mäntässä. Tällä hetkellä töitä on tarjolla on keittiöllä, kirpputorilla, kiinteistöpuolella, ompelutehtävissä sekä ystävänpalvelussa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Teija Kuukkaan puh. 045 8696 000 tai takaisintyoelamaan@gmail.com. Voit myös tulla käymään paikanpäällä osoitteessa Laivarannankatu 12, Mänttä.


 

Osastoltamme löytyy myös Facebook-sivut

Sivuiltamme löydät tietoa mm.

 ●Mäntän osaston historiasta ja nykypäivästä

●Osaston monista toimintamuodoista

●Tulevista tapahtumista ja koulutuksesta

●Määräaikaisista työllistymismahdollisuuksista

●Osastomme yhteystiedot

Uudet vapaaehtoiset olette tervetulleita osastomme toimintaan!

Haluaisitko…

●Löytää uuden harrasteen ?

●Oppia ensiaputaidot ?

●Osallistua vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan ?

●Valmistaa monenlaisia käsitöitä itselle tai myyntiin ?

●Osallistua ruoanlaittoon, leipoa ?

●Saada uusia ystäviä ?

●Osallistua verenluovutukseen ?

●Tuottaa iloa lähimmäisillesi ?

Uutiset

SPR Mäntän osasto on saanut Mänttä-Vilppulan elävä kaupunkikeskusta -hankkeelta 1000 euron lahjoituksen Mänttä-Vilppulan ikäihmisten ulkoilutus- ja lukupalveluiden sekä viriketoiminnan jatkumisen turvaamiseksi. Lahjoitus on osa Elämän värit -räsymattoprojektin tuttoa. Projektista voit lukea lisää täältä.

Riihikallion porukka hiljentyy Joulun ja Uuden vuoden viettoon. Toimintakeskus sekä kirpputori ovat suljettuna 22.12.17 - 7.1.18 välisen ajan. Tervetuloa jälleen maanantaina 8.1. klo 9:00 alkaen. Kahvio on suljettuna vain Joulun väliipäivät ja palvelee jälleen tiistaina 2.1. klo 7:30 alkaen.

Nälkäpäivä on tältä erää paketissa. Keräystulos oli tänäkin vuonna hieno, yhteensä saimme kerättyä 3640 euroa! Erittäin suuri kiitos kaikille vanhoille ja uusille lipaskerääjille, Mäntänvuoren Partiolaisille, Savosenmäen sekä Koskelan kouluille, Mäntän yläasteen mukana olleille oppilaille, Mänttä-Vilppulan kaupungille ja kaikille jotka jollain tapaa osaillistuivat talkoisiin! Ja suurkiitos tietenkin kaikille lahjoittajille jotka olette mukana tärkeässä avustustyössä.

Tapahtumat

1.9.2018
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33330, Tampere
20. - 22.9.2018
Sijainti:
Laivarannankatu 12, 35820, Mänttä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.