Mänttä

Mikko Salonen
Kuvaaja: Mikko Salonen
"Riihikallio"
Sijainti:
Laivarannankatu 12, 35820, Mänttä-Vilppula
Puhelin: 
+3583 474 7386
Sähköposti: 
redcross (ät) phpoint.fi

HUOM! Oletko kiinnostunut työskentelemään Takaisin työelämään -hankkeessa osastossamme? Tarjolla on työkokeiluja sekä palkkatuettua työtä osastomme toimitiloissa Riihikalliossa Mäntässä. Tällä hetkellä töitä on tarjolla on keittiöllä, kirpputorilla, kiinteistöpuolella, ompelutehtävissä sekä ystävänpalvelussa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Annemari Kirvesniemeen puh. 045 8696 000 tai anne.kirvesniemi@gmail.com. Voit myös tulla käymään paikanpäällä osoitteessa Laivarannankatu 12, Mänttä.


 

Osastoltamme löytyy myös Facebook-sivut

Sivuiltamme löydät tietoa mm.

 ●Mäntän osaston historiasta ja nykypäivästä

●Osaston monista toimintamuodoista

●Tulevista tapahtumista ja koulutuksesta

●Määräaikaisista työllistymismahdollisuuksista

●Osastomme yhteystiedot

Uudet vapaaehtoiset olette tervetulleita osastomme toimintaan!

Haluaisitko…

●Löytää uuden harrasteen ?

●Oppia ensiaputaidot ?

●Osallistua vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan ?

●Valmistaa monenlaisia käsitöitä itselle tai myyntiin ?

●Osallistua ruoanlaittoon, leipoa ?

●Saada uusia ystäviä ?

●Osallistua verenluovutukseen ?

●Tuottaa iloa lähimmäisillesi ?

Uutiset

Nälkäpäivä on tältä erää paketissa. Keräystulos oli tänäkin vuonna hieno, yhteensä saimme kerättyä 3640 euroa! Erittäin suuri kiitos kaikille vanhoille ja uusille lipaskerääjille, Mäntänvuoren Partiolaisille, Savosenmäen sekä Koskelan kouluille, Mäntän yläasteen mukana olleille oppilaille, Mänttä-Vilppulan kaupungille ja kaikille jotka jollain tapaa osaillistuivat talkoisiin! Ja suurkiitos tietenkin kaikille lahjoittajille jotka olette mukana tärkeässä avustustyössä.

Kielikahvila jatkuu jälleen Riihikalliossa tiistaina 12.9.2017 klo 15-16.

Kielikahvila on kaikille avoin kahvila, suomea äidinkielenään puhuville tai sitä opetteleville. Keskustelua, tutustumista ja yhdessäoloa. Tarjolla kahvia ja teetä monikultuurisessa seurassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Käynnissä on aikamme pahin humanitaarinen kriisi. Itä-Afrikassa ja Jemenissä ihmiset taistelevat nälkää vastaan. Mäntän osasto osallistui alkukesästä talkoisiin järjestämällä pienimuotoisen keräyksen, jonka yhteistuotto koostui kirpputorilla, kahviossa sekä toimintakeskuksessa olevista keräyslippaista sekä osaston omasta lahjoituksesta. Yhteissummaksi saatiin kivasti 500 euroa. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.