Mänttä

Sijainti:
Laivarannankatu 12, 35820, Mänttä-Vilppula
Puhelin: 
+3583 474 7386
Sähköposti: 
redcross(ät)phpoint.fi

HUOM! Oletko kiinnostunut työskentelemään Takaisin työelämään II -hankkeessa osastossamme? Tarjolla on työkokeiluja sekä palkkatuettua työtä osastomme toimitiloissa Riihikalliossa Mäntässä. Työntekijämme työskentelevät muun muassa keittiöllä, kirpputorilla, kiinteistöpuolella, toimitilahuollossa, ompelutehtävissä sekä ystäväpalvelussa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Teija Kuukkaan puh. 045 8696 000 tai takaisintyoelamaan@gmail.com. Voit myös tulla käymään paikanpäällä osoitteessa Laivarannankatu 12, Mänttä.


 

Osastollamme on myös Facebook-sivut.

Sivuiltamme löydät tietoa mm.

 ● Mäntän osaston historiasta ja nykypäivästä

● Osaston monista toimintamuodoista

● Tulevista tapahtumista ja koulutuksesta

● Määräaikaisista työllistymismahdollisuuksista

● Osastomme yhteystiedot

Uudet vapaaehtoiset olette tervetulleita osastomme toimintaan!

Haluaisitko…

● Löytää uuden harrasteen?

● Oppia ensiaputaidot?

● Osallistua vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan?

● Valmistaa monenlaisia käsitöitä itselle tai myyntiin?

● Osallistua ruoanlaittoon, leipoa?

● Saada uusia ystäviä?

● Osallistua verenluovutukseen?

● Tuottaa iloa lähimmäisillesi?

Uutiset

Mäntän osasto järjestää lyhyen lipaskeräyksen Mosambikin hirmumyrskyn tuhojen takia keskiviikkona 27.3. iltapäivällä ja torstaina 28.3.  koko päivän. Lippaiden jako alkaa Riihikalliossa (Laivarannankatu 12) keskiviikkona 27.3. klo 12:00. Pienikin apu on tervetullutta. Keräyslippaat myös kirpputorilla, kahviolla ja Riihikalliossa. 

 

Vuoden 2018 Nälkäpäivän keräystulos oli mainio 3955 euroa! Erittäin suuri kiitos kaikille vanhoille ja uusille lipaskerääjille, Mäntänvuoren Partiolaisille, Savosenmäen sekä Koskelan kouluille, Mäntän yläasteen mukana olleille oppilaille, Mänttä-Vilppulan kaupungille ja kaikille jotka jollain tapaa osallistuivat talkoisiin! Suurkiitos myös kaikille lahjoittajille, jotka ovat mukana tärkeässä avustustyössä.

SPR Mäntän osasto on saanut Mänttä-Vilppulan elävä kaupunkikeskusta -hankkeelta 1000 euron lahjoituksen Mänttä-Vilppulan ikäihmisten ulkoilutus- ja lukupalveluiden sekä viriketoiminnan jatkumisen turvaamiseksi. Lahjoitus on osa Elämän värit -räsymattoprojektin tuttoa. Projektista voit lukea lisää täältä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.