Tervakoski

Sijainti:
-, 12400, Tervakoski
Puhelin: 
+358407505002
Sähköposti: 
tervakoski@punainenristi.fi

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Tervakosken Eläkkeensaajat yhdessä Tervaleijonien kanssa järjesti 18.4.-22 TangokonsertinTervakosken seuratalolla. Konsertin tuotto 715 € lahjoitettiin SPR:n Tervakosken osaston kautta Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan sodan uhrien hyväksi.

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Suomen Punainen Risti on käynnistänyt hätäapukeräyksen Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi.

Tervakosken osasto osallistuu myös keräykseen.

Toimitimme, tänään maanantaina 28.2.-22  keräyslippaita eri myymälöihin Tervakoskella.

Halu auttaa on suuri Suomessakin.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.