SPR Reddie Kids ohjaajat

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Lahden osaston nuoret S-ryhmän Reddie Kids-keräyksessä"
Julia Vuori / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Julia Vuori / Suomen Punainen Risti
Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Suomen Punaisen Ristin Reddie Kids ohjaajille ja kaikille jotka toimivat Reddie Kids-kerhojen kanssa osastoissa.

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Suomen Punaisen Ristin Reddie Kids ohjaajille ja kaikille jotka toimivat Reddie Kids-kerhojen kanssa osastoissa.

Ryhmässä jaamme ajankohtaista tietoa, vinkkejä ja materiaaleja ohjaajien käyttöön jne.

Vasemmalla olevien linkkien alta löytyy mm.

  • Reddie Kids ohjaajan opas ja oppaan kuvia
  • Apuohjaajan opas ja miten perehdyttää tulevia apuohjaajia tehtäväänsä
  • Ohjaajien ja kerholaisten rekrytointiin tarkoitettuja mainospohjia
  • Reddie Kids-toiminnasta kertova yleinen powerpoint-esitys
  • Suomen Punaisen Ristin kasvatustavoitteet

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta niin ole yhetydessä keskustoimiston nuorisotoiminnan koordinaattori Tiina Lehtovirtaan (tiina.lehtovirta@punainenristi.fi).

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Jukka-Pekka Moilanen
Kuvaaja: Jukka-Pekka Moilanen

RedNetin SPR Reddie Kids ohjaajat -ryhmää on päivitetty palvelemaan ryhmänohjaajia entistä paremmin! Sivuille on lisätty uutta materiaalia, josta ohjaajat saavat uusia ideoita ja vinkkejä oman Reddie Kids -ryhmän toimintaan.

Materiaalia kerättiin kevään ja kesän ajan Reddie Kids -ohjaajilta ja tämän lisäksi materiaalipankista löytyy ”lisäosa” Reddie Kids -ohjaajan oppaaseen (vain sähköisenä) sekä vanhat Taitomerkki -materiaalit. Toivottavasti uusista materiaaleista on hyötyä Reddie Kids -toimintaan!

Meidän Turun osaston Reddie Kids -kerhomme suosituimpia leikkejä on ensiapubingo, joka toimii myös hyvänä harjoituksena. Bingossa on ajatuksena, että jokaisella lapsella on 9, 16 tai 25 -lokeroinen ruudukko, joista jokaisessa on jokin joko ensiapuun tai Punaiseen Ristiin liittyvä sana. Leikki toimii hyvänä muistutuksena järjestön periaatteista tai ensiapuvälineistön nimistä.

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Reddie Kids -kerhon ohjaajat Suvi Tamminen ja Hanna Jokinen uskaltavat välittää."

Lukiolaiset Suvi Tamminen ja Hanna Jokinen ottivat Reddie Kids -kerhon vetämisen sydämen asiakseen, sillä ajatus työstä lasten parissa on aina tuntunut omalta.

– Ajattelin, että vapaaehtoistyö kuulostaa kivalta, kokeillaan! Lapset osoittautuivat mahtaviksi ja olen saanut kerhon tapaamisista joka kerta paljon energiaa. Lisäksi koen tekeväni hyödyllistä työtä, Hanna kuvailee.

Pornaisten osaston Reddie Kids -kerhon ohjaajina Suvi ja Hanna opettavat lapsille tärkeitä välittämisen arvoja. Samalla nuoret oppivat toimimaan kerhon vetäjinä ja kantamaan vastuuta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.