Nallesairaala

Nallesairaala on mukava ja hauska tapa, jolla voidaan opettaa lapsille mm. ensiapua, huolenpitoa sekä välittämistä lähimmäisistä ja terveellisiä elämäntapoja. Nallesairaalan yksi tavoite on lääkäripelon lievittäminen. Nallesairaalassa pääsee osallistumaan tutkimuksiin ja hoitoihin, tutustumaan välineisiin sekä kysymään vaikkapa mieltä askarruttavia kysymyksiä. 

Nallesairaalassa tehdään mm. neuvolatarkastuksia, hoidetaan erilaisia haavoja,vammoja, sairauksia ja annetaan neuvontaa ja kotihoito-ohjeet. Asiakkaina on yleensä lasten tuomia pehmoleluja, nukkeja mutta on meillä pikku autojakin hoidettu. 

Nallesairaala tulee mielellään lasten luo ja meitä tapaa myös tapahtumissa. Teemme mielellämme vierailuja ja meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse sprvieremanosasto@gmail.com  

Meidät löytää myös Facebookista (Suomen Punainen Risti Vieremän Osasto) ja Instagramista (Suomen Punainen Risti Vieremän osasto). Seuraamalla meitä, pysyt ajantasalla mitä osastossamme tapahtuu ja mistä tapahtumista meidät löytää.