Ensiapupäivystykset

Matti Leinonen, Sotkamon Kameraseura Vaarojen Valokuvaajat ry
Kuvaaja: Matti Leinonen, Sotkamon Kameraseura Vaarojen Valokuvaajat ry
"22.5.2017 Ensiapupäivystäjiämme Kajaanin StreetRun -tapahtumassa"

Tarvitsetko tapahtumaasi ensiapupäivystyksen?

Meiltä saat tapahtumaasi sellaisen!

Ensiapupäivystäjämme ovat kaikki ensiapukoulutettuja Suomen Punaisen Ristin ensiapukursseilla. Vähimmäisvaatimuksena on EA1- ja EA2 -kurssit sekä Päivystyspalvelukurssi. Päivystysryhmässämme voi olla mukana päivystäjäharjoittelija. Harjoittelijan toiminnasta vastaa hänelle ohjaajaksi nimetty pätevä ensiapupäivystäjä. Ensiapupäivystäjämme ovat täysi-ikäisiä ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Toivomme päivystystilaukset mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tilaisuuttanne suunnitellessa. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, ettemme voi luvata välttämättä hoitavamme ensiapupäivystyspyyntöjä, jotka tulevat kahta viikkoa lyhyemmällä tilauksella.

Ensiapuvalmiuden järjestäminen yleisötapahtumissa

SPR Kajaanin osaston ensiapuryhmän ea-päivystäjät ovat tilattavissa yleisötilaisuuksiin vastaamaan tapahtuman ea-valmiudesta. Ensiaputaidot testataan vuosittain, ryhmäläiset ylläpitävät taitojaan läpi vuoden harjoitellen. Ryhmällämme on käytössä myös defibrillaattori ja tarvittavat ensiaputarvikkeet.

Päivystysryhmän koko määräytyy tilaisuuden yleisömäärän ja riskitekijöiden mukaan. Minimi on 3 päivystäjää. Päivystysryhmän koko riippuu tilaisuuden koosta. Päivystyksen hinta on 10 €/h/hlö, esim. 3 päivystäjää ja 4 tuntia on 120 € + matka kulut, tai tarjouksessa sovittu hinta. Laskutamme matkakorvauksen voimassa olevan taksan mukaan. Päivystyksen tilaajan tulee järjestää päivystäjille talkoisiin verrattava kohtuuhintainen ruokatarjoilu, joka neljän tunnin päivystysosuutta kohden.

Pyydä tarjous päivystysyhdyshenkilöltä!

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Päivystysyhdyshenkilö Elina Vornanen 045 1244205

ensiapupaivystykset.kajaani (a) gmail.com