Kemijärvi

Sijainti:
Pelkosenniementie 23, 98120, Kemijärvi
Puhelin: 
+358408099769
Sähköposti: 
punaisenristinkemijarvenosasto@gmail.com

Kemijärven osasto on perustettu vuonna 1950. Osastomme toimii koko Kemijärven alueella, ja meillä on tällä hetkellä reilu 100 jäsentä. Jäsenistä aktiivisesti toimintaamme osallistuu noin parikymmentä henkilöä. Heidän lisäkseen apunamme on ollut useita innokkaita kertaluonteisesti toimintaan osallistuvia mm. Punaisen Ristin keräyksissä ja tapahtumissa. Mutta ilman jäseniä ei olisi toimintaakaan, joten suuret kiitokset jäsenille, jotka jäsenmaksun myötä tekevät mahdolliseksi auttamistyömme.

Kemijärven osastolla on aktiivista ensiapu- ja ystävätoimintaa sekä monikulttuurista toimintaa. Ensiapuryhmän johtaja on Sampo Särkelä (ks. Ensiaputoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6774) ja ystävätoiminnan sekä monikulttuurisen ystävätoiminnan yhteyshenkilö on Sirpa Syrjälä (ks. Ystävätoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6773). 

Osaston hallituksen puheenjohtaja on Sampo Särkelä, sihteeri Outi Räisänen ja varapuheenjohtaja Maire Martin. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa Syrjälä, Päivi Taavo, Tero Kärkkäinen ja Tarja Savilaakso.

Meidät löydät myös Facebookista http://www.facebook.com/sprkemijarvi

Kemijärven osaston puh. 040 809 9769, soittoaika keskiviikkoisin klo 18-20 (muina aikoina jätä viesti)

Otamme innolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset ja toiminnasta kiinnostuneet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule tutustumaan toimintaamme!

Kiitos!

 

Uutiset

SPR Kemijärven osasto otti pienen varaslähdön ystävänpäivään ja järjesti Ystävänpäiväkahvilan lauantaina 11.2. Kulttuurikämpän kahviossa. Ohjelmassa oli mm. Jukka Vesterisen musiikkiesitys, yhteislaulua, arvontaa, ja lisäksi osasto tarjosi kahvit ja makeat ystävänpäiväherkut kaikille kävijöille. Kävijöitä riittikin iltapäivän ajan runsaasti ja pöydät olivat välillä ääriään myöten täynnä! Osaston vapaaehtoinen Anna Kekki soitti taustamusiikkia pianolla ja säesti yhteislauluja poikkihuilullaan. Kahvilavieraat kiittelivät tunnelmaa lämpimäksi ja viihtyisäksi.

Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Puheenjohtajat koolla"

Lapin piirin osastojen puheenjohtajat kokoontuivat vuotuiseen tapaamiseensa Luostolle 3-4.2.2017. Viikonvaihteen aikana pohdittiin maakunta- ja sote uudistuksen vaikutuksia osastojen toimintaan ja saatiin tuhti tietopaketti uudistuksen tämän hetken tilanteesta Lapissa kunta-asiantuntija Jaana Koskelan kertomana.
Järjestöjohtaja Marita Salo pohjusti työryhmä työskentelyä uusien toimintalinjausehdotusten pohjalta. Keskeisiä asioita ovat edelleen uusien toimijoiden ja jäsenten rekrytointi sekä heidän perehdyttäminen mukaan osastojen toimintaan. Ensi kesän yleiskokouksen käsittelyyn tulevassa toimintalinjauksessa on neljä tavoitealuetta. 1 Tehokas auttaminen meillä ja muualla. 2. Vahva yhteisöllisyyden rakentaminen sekä hyvinvoinnin ja turvallisen elämän vahvistaminen. 3.Rohkea vaikuttaja - asiantunteva inhimillisyyden puolustaja. Sekä 4. Vetovoimainen ja uudistuva vapaaehtoisjärjestö. Jatkamme sekä toimintalinjaus ehdotuksen että sääntöuudistuksen läpikäyntiä osastojen kummi-illoissa kevään aikana.

Punaisen Ristin Kemijärven osaston monikulttuurisen ystävätoiminnan vapaaehtoiset järjestivät lauantaina 17.12. jälleen "kansainvälisen" mäenlasku- ja ulkoilutapahtuman Särkelän koulun mäessä. Laskupaikka oli erittäin ahkerassa käytössä, kun sekä aikuiset että lapset laskivat riemusta kiljuen liukureilla, pulkilla ja muilla välineillä mäkeä. Myös hiihtämistä sai kokeilla vapaaehtoisten hiidonopettajien opastuksella. Kemijärven osasto tarjosi kaikille osallistujille lämmintä mehua ja joulutorttuja. Tapahtumaan osallistui sekä paikkakuntalaisia, että turvapaikanhakijaperheitä.

Tapahtumat

24. - 25.3.2017
Sijainti:
Keskuspuistokatu 20, 94100, Kemi
31.3. - 1.4.2017
Sijainti:
Jäämerentie 1, 99600, Sodankylä
8.4.2017 - 9.4.2017
Sijainti:
Iso-Ylläksentie 42, 95980, Kolari

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.