Kemijärvi

Sijainti:
Pelkosenniementie 23, 98120, Kemijärvi
Puhelin: 
+358408099769
Sähköposti: 
punaisenristinkemijarvenosasto@gmail.com

Kemijärven osasto on perustettu vuonna 1950. Osastomme toimii koko Kemijärven alueella, ja meillä on tällä hetkellä hieman alle 100 jäsentä. Jäsenistä aktiivisesti toimintaamme osallistuu tällä hetkellä noin parikymmentä henkilöä. Heidän lisäkseen apunamme on ollut useita innokkaita kertaluonteisesti toimintaan osallistuvia mm. Punaisen Ristin keräyksissä ja tapahtumissa. Uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa!

Jos et pysty tai halua osallistua varsinaiseen vapaaehtoistyöhön mutta haluat silti olla mukana tukemassa Punaisen Ristin toimintaa, voit auttaa liittymällä jäseneksi. Suuret kiitoksemme kaikille jäsenille, jotka jäsenmaksun myötä tekevät mahdolliseksi auttamistyömme! (ks Liity jäseneksi: https://rednet.punainenristi.fi/node/31262)

 

Kemijärven osastolla on aktiivista ensiapu- ja ystävätoimintaa sekä monikulttuurista toimintaa. Ensiapuryhmän johtaja on Sampo Särkelä (ks. Ensiaputoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6774) ja ystävätoiminnan sekä monikulttuurisen ystävätoiminnan yhteyshenkilö on Sirpa Syrjälä (ks. Ystävätoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6773). 

Osaston hallituksen puheenjohtaja on Sampo Särkelä, sihteeri Outi Räisänen ja varapuheenjohtaja Maire Martin. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa Syrjälä, Kaija Nurmi, Raisa Ylitarvas ja Tarja Savilaakso.

Meidät löydät myös Facebookista http://www.facebook.com/sprkemijarvi

Kemijärven osaston puh. 040 809 9769, jos emme vastaa jätä viesti.

Otamme innolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset ja toiminnasta kiinnostuneet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule tutustumaan toimintaamme!

Kiitos!

 

Uutiset

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Punaisen Ristin Kemijärven osaston syyskokous pidettiin 11.11. ja puheenjohtajaksi seuraaviksi kahdeksi vuodeksi valittiin Raisa Ylitarvas. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sampo Särkelä ja muut hallituksen jäsenet ovat Maire Martin, Outi Räisänen, Tarja Savilaakso, Sirpa Syrjälä ja Kaija Nurmi.

Nälkäpäiväkeräys 23.-25.9.21

Tänä vuonna voit osallistua myös MobilePayn kautta. Kemijärven osaston oma MobilePay-numero on 34438, myös suora koodi löytyy linkistä:

https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=34438

Maksu ohjautuu Katastrofirahastoon (ei siis milloinkaan osaston omalle tilille). Kiitos lahjoituksestasi!!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.