Kemijärvi

Sijainti:
Pelkosenniementie 23, 98120, Kemijärvi
Puhelin: 
+358408099769
Sähköposti: 
punaisenristinkemijarvenosasto@gmail.com

Kemijärven osasto on perustettu vuonna 1950. Osastomme toimii koko Kemijärven alueella, ja meillä on tällä hetkellä hieman alle 100 jäsentä. Jäsenistä aktiivisesti toimintaamme osallistuu tällä hetkellä noin parikymmentä henkilöä. Heidän lisäkseen apunamme on ollut useita innokkaita kertaluonteisesti toimintaan osallistuvia mm. Punaisen Ristin keräyksissä ja tapahtumissa. Uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa!

Jos et pysty tai halua osallistua varsinaiseen vapaaehtoistyöhön mutta haluat silti olla mukana tukemassa Punaisen Ristin toimintaa, voit auttaa liittymällä jäseneksi. Suuret kiitoksemme kaikille jäsenille, jotka jäsenmaksun myötä tekevät mahdolliseksi auttamistyömme! (ks Liity jäseneksi: https://rednet.punainenristi.fi/node/31262)

 

Kemijärven osastolla on aktiivista ensiapu- ja ystävätoimintaa sekä tällä hetkellä myös ukrainalaisten avustustoimintaa. Ensiapuryhmän johtaja on Sampo Särkelä (ks. Ensiaputoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6774) ja ystävätoiminnan yhteyshenkilö on Sirpa Syrjälä (ks. Ystävätoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6773). 

Osaston hallituksen puheenjohtaja on Raisa Ylitarvas, sihteeri Outi Räisänen ja varapuheenjohtaja Sampo Särkelä. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa Syrjälä, Kaija Nurmi, Maire Martin ja Tarja Savilaakso.

Meidät löydät myös Facebookista http://www.facebook.com/sprkemijarvi

Kemijärven osaston puh. 040 809 9769, jos emme vastaa jätä viesti.

Otamme innolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset ja toiminnasta kiinnostuneet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule tutustumaan toimintaamme!

Kiitos!

 

Uutiset

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Punaisen Ristin Kemijärven osaston syyskokous pidettiin 11.11. ja puheenjohtajaksi seuraaviksi kahdeksi vuodeksi valittiin Raisa Ylitarvas. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sampo Särkelä ja muut hallituksen jäsenet ovat Maire Martin, Outi Räisänen, Tarja Savilaakso, Sirpa Syrjälä ja Kaija Nurmi.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.