Kemijärvi

Sijainti:
Pelkosenniementie 23, 98120, Kemijärvi
Puhelin: 
+358408099769
Sähköposti: 
punaisenristinkemijarvenosasto@gmail.com

Kemijärven osasto on perustettu vuonna 1950. Osastomme toimii koko Kemijärven alueella, ja meillä on tällä hetkellä reilu 100 jäsentä. Jäsenistä aktiivisesti toimintaamme osallistuu noin parikymmentä henkilöä. Heidän lisäkseen apunamme on ollut useita innokkaita kertaluonteisesti toimintaan osallistuvia mm. Punaisen Ristin keräyksissä ja tapahtumissa. Mutta ilman jäseniä ei olisi toimintaakaan, joten suuret kiitokset jäsenille, jotka jäsenmaksun myötä tekevät mahdolliseksi auttamistyömme.

Kemijärven osastolla on aktiivista ensiapu- ja ystävätoimintaa sekä monikulttuurista toimintaa. Ensiapuryhmän johtaja on Sampo Särkelä (ks. Ensiaputoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6774) ja ystävätoiminnan sekä monikulttuurisen ystävätoiminnan yhteyshenkilö on Sirpa Syrjälä (ks. Ystävätoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6773). 

Osaston hallituksen puheenjohtaja on Sampo Särkelä, sihteeri Outi Räisänen ja varapuheenjohtaja Maire Martin. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa Syrjälä, Päivi Taavo, Tero Kärkkäinen ja Tarja Savilaakso.

Meidät löydät myös Facebookista http://www.facebook.com/sprkemijarvi

Kemijärven osaston puh. 040 809 9769, soittoaika keskiviikkoisin klo 18-20 (muina aikoina jätä viesti)

Otamme innolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset ja toiminnasta kiinnostuneet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule tutustumaan toimintaamme!

Kiitos!

 

Uutiset

Sirkka Kellokumpu
Kuvaaja: Sirkka Kellokumpu
"Ystävänpäiväkahvilassa viihdyttiin"

Kemijärven osasto järjesti varsinaista ystävänpäivää edeltävänä lauantaina 9.2. Ystävänpäiväkahvilan Sydäntuvalla. Ohjelmassa oli viihtyisää yhdessäoloa ja kohtaamisia, ja suosittu paikallinen muusikko Pasi Laitila esiintyi ja soitti harmonikkaa. Osasto tarjosi kaikille kävijöille kahvit ja leivonnaiset. Lisäksi sai osallistua arvontaan, josta moni voittikin mukavia ystävänpäiväyllätyksiä. Lapin piiristä oli myös hankesuunnittelija Sirkka Kellokumpu vierailemassa ja hän kertoili samalla hieman tarkemmin Punaisen ristin ystävätoiminnasta.

Viime päivinä julkaistut verotiedot ja Iltalehden otsikointi ovat nostaneet somessa pintaan kysymyksiä palkkauksesta Punaisessa Ristissä. Verkkosivuillamme julkaistiin eilen juttu asiasta.

Punaisen Ristin 20.–22.9.2018 järjestämä Nälkäpäivä-keräys sujui Kemijärvellä hyvin. Keräys tuotti 1711,09 euroa. Kemijärven osastossa ollaan tulokseen oikein tyytyväisiä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.