Kauhajoki

Sijainti:
-, 61800, Kauhajoki
Sähköposti: 
spr.kauhajoki@gmail.com

 

Suomen Punaisen Ristin Kauhajoen osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, seniori-, valmiustoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.  

Kauhajoen osasto kuuluu Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Kauhajoen osaston jäsenmäärä on 184 henkeä (31.12.2015).

 

Uutiset

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

 

Nälkäpäivää vietetään 15.-17.9.2016. Keräyksessä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä eniten tarvitaan.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.