Kannonkoski

Sijainti:
Toritie 4C, 43300, Kannonkoski

Uutiset

Veikko Oinonen
Kuvaaja: Veikko Oinonen
"Mäntykodin asukkaita Ystävänpäivän merkeissä"

SPR:n Kannonkosken osaston ystäväpalvelijat, Kannonkosken kappeliseurakunnan diakoni Mirja Salo sekä Kannonkosken Pelimannit viihdyttivät Mäntykodin asukkaita ja vieraita yhteislaululla, musiikilla ja seurustelulla. Päivä oli virkistävä ja voimauttava. Kaunis kiitos kaikille osallistujille!

Mirja Salo
Kuvaaja: Mirja Salo
"Ystäväpalvelijat virkistäytymässä"

16.11.2016 virkeät ja iloiset SPR:n Kannonkosken osaston Ystäväpalvelijat virkistäytyivät Piispalan kurssikeskuksen tiloissa kahvitellen, keilaten sekä saunoen ja uiden. Läpimät halaukset ja kiitokset teille arvokkasta työstänne!

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

2.3.2017
Sijainti:
Toritie 3 A, 43300, Kannonkoski

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.