Kalanti

Sijainti:
-, 23600, Kalanti

Ystävänpäiväjuhla on ke 14.2.2018 klo 14-16 Kalannin seurakuntakodissa. 

Ohjelmassa on juhlapuhe, päiväkerholasten laululeikkejä, lauluesityksiä, runoja ja tietenkin yhteislaulua.

Makoisat kakkukahvit tarjoilee Kalannin osaston ystävät.

Tervetuloa!

Uutiset

Merja Halinen
Kuvaaja: Merja Halinen
"Seurakuntakodin sali kerääntyi ääriään myöden täyteen"

Juhla järjestettiin srk diakoniatyön ja spr ystäväpalvelun yhteistyönä jo 19. kerran. Vapaaehtoiset ystävät kuljettivat vieraita juhlapaikalle, huolehtivat kahvituksesta ja tarjoilivat kaikille kakkukahvit pöytään. Tervehdyspuheen esitti diakoniatyöntekijä Maaret Eresmaa ja kappalainen Juhani Kapiainen piti juhlapuheen. Juhlassa päiväkerholaisten leikkilaulut saivat kaikille hymyn huulille ja myös Pajalan toimintakeskuksen lauluryhmä sai runsaat aplodit. Uudenkaupungin teatterilaiset esittivät tuttuja lauluja ja Pasi Venho säesti yhteislauluja.

Maija Ala-Jääski
Kuvaaja: Maija Ala-Jääski


Tilaisuus  oli  11.10.2017 Kalannin koulussa, mukana luokat 6-9. Monologin "Luuseri-Henkasta" ja koulukiusaamisesta esitti Peter - Sebastian Lehtonen Porin teatterista.
Mukaansa tempaava, koskettava, välillä ronskiakin kieltä viljellyt Lehtonen sai oppilaat kuuntelemaan keskittyneesti esitystä. Välillä  oli aivan hiljaista, kun odotettiin näyttelijän seuraavaa siirtoa.
Tilaisuus järjestettiin Kalannin osaston v. 2016  järjestämän joulukonsertin tuotolla. 

 

Outi Sonkki
Kuvaaja: Outi Sonkki
"SPR:n Varsinais-Suomen piirin järjestöpäällikkö Sirpa Lehtimäki kävi onnittelemassa pj Anneli Nevavuorta, joka on ollut Kalannin osaston toiminnassa 30 vuotta ja puheenjohtajana 20 vuotta."

Tapahtumat

20. - 22.9.2018
Sijainti:
-, 23600, Kalanti