Hämeenlinna

"Torilla."
"joulun alla - kirjoja pakettiin "
Sijainti:
Palokunnankatu 20 A, 13100, Hämeenlinna
Puhelin: 
+358 457 732 4326
Sähköposti: 
spr.hml@gmail.com

Tervetuloa Punaisen Ristin Hämeenlinna osaston sivuille! Haluatko auttaa tai tarvitsetko itse apua?

 

Olet oikeassa paikassa. Näiltä sivuilta löydät tietoa siitä, millaista tukea ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia Hämeenlinnan osasto tarjoaa. Meillä on ensiapuryhmä, ikäihmisten ryhmä, Tukiryhmä, Ystävätoiminta, monikulttuurista toimintaa. Keräystoiminta osallistuu SPR:n valtakunnallisiin keräyksiin. Hämeenlinnan osaston toiminnassa on mukana erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä, joita yhdistää auttamisen halu. Lue lisää ja tule mukaan!

Punaisen Ristin Hämeenlinnan osaston toimitilat sijaitsevat Palokunnakadulla, linja-autoasemaa vastapäätä. Tiloissa järjestetään toimintaryhmien tapaamisia ja kursseja.

Puhelin:+358 457 732 4326

Sähköposti: spr.hml@gmail.com

Jos haluat asioida osastolla SPR Hämeenlinnan osasto  avoinna

Ma - To klo 9.00 - 14.30 (klo 11.00-11.30 lounastauko)

Pe tavoitat puhelimitse ja sähköpostitse

Osoite Palokunnakatu 20 A 13100 Hämeenlinna Jäsenyys on vaivaton tapa tukea toimintaamme Voit tukea toimintaamme myös liittymällä Punaisen Ristin jäseneksi. Jäsenyys maksaa 20 euroa vuodessa, alle 29-vuotiailta 10 euroa. Jäsenyys on kannanotto Punaisen Ristin arvojen puolesta ja taloudellinen tuki Hämeenlinnan osastolle.

Osastomme yhteyshenkilö Ukrainaan liittyvissä asioissa on Reijo Kajander, +358 44 2822639, Reijokajander@gmail.com

 

Lisätietoa Ukrainan keräyksestä

Osaston hallituksen kokoonpano 2023-2024: pj Virpi Väliö-Huuhtanen, varapj Jukka Heino, muut jäsenet Pirkko-Liina Amberla, Timo Lahovaara, Tarja Lindroos, Tuula Räsänen, Matti Pyykkönen, Reijo Kajander, Susanna Koskinen ja Mika Pihlajamäki.

_______________________________________________

Verenluovutuksen ajankohdat Veripalvelun sivuilta. Linkki vasemmalla.

Uutiset

Toimintaryhmiimme kaivataan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Voit valita juuri sinulle sopivan toimintamuodon ja osallistua sen verran, kuin elämäntilanteesi antaa myöten.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista, vapaaehtoiset perehdytetään aina tehtäviinsä ja tarjolla on monenlaista koulutusta.

Voit itse päättää, kuinka paljon aikaa käytät vapaaehtoistyöhön. Voit osallistua satunnaisesti tai sitoutua vaikka kokonaisen toimintaryhmän ohjaamiseen – kaikkia tarvitaan! Voit myös käydä tutustumassa ja päättää sitten, haluatko lähteä mukaan toimintaan.

Koska on tullut kysymyksiä ja epäselvyyksiä siitä, mikä ovat osaston toimet kriisin uhrien auttamistyössä, selvitetään tämänhetkistä tilannetta seuraavasti:

SPR Hämeenlinnan osaston vapaaehtoiset antavat apua pyydettäessä. Osasto tekee yhteistyötä Hämeenlinnan kaupungin ja muiden viranomaisten kanssa.

Johanna Raivio/SPR Hämeen piiri
Kuvaaja: Johanna Raivio/SPR Hämeen piiri

SPR Hämeen ja Varsinais-Suomen piirien yhteinen, ensimmäinen Soppi kierrätysputiikki avautui keskiviikkona 24.11. Hämeenlinnan Tiiriöön. Lahjoittajille oli etkot klo 10 ja puolelta päivin kauppa avautui kaikille asiakkaille.

Tapahtumat

14.2.2023
Sijainti:
Palokunnankatu 20A, 13100, Hämeenlinna
15.4.2023
Sijainti:
Palokunnan katu 20 A 2.krs, 13100, Hämeenlinna

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.