Hämeenlinna

"Nuoret mukaan! Tervetuloa!"
"Torilla."
"joulun alla - kirjoja pakettiin "
"Vapaaehtoiset pelastavat ja etsivät (VAPEPA)"
"Tukiryhmä tarjoilee mm. verenluovutustilaisuuksissa"
Sijainti:
Palokunnankatu 20 A, 13100, Hämeenlinna
Puhelin: 
+358 457 732 4326
Sähköposti: 
spr.hml@pp.inet.fi

Toimisto on avoinna tammikuun ajan maanantaisin klo 9-15, ti-to klo 9-13 (loppiaisena suljettu)  ja perjantaisin tavoitat meidät puhelimitse/sähköpostitse klo 9-13. Hyvää alkanutta vuotta!

 _________________________________________________________________________ Verenluovutus Hämeenlinnassa, Hämeen Suojassa, Palokunnankatu 12. Verenluovuttajien terveyskysely sähköistyy Veripalvelu on ottanut 4.5 käyttöön sähköisen terveyskyselyn, mikä tarkoittaa että verenluovutuspaikalla täytettävä paperinen kyselylomake on poistunut. Sähköisen terveyskyselyn voi täyttää jo verenluovutusta edeltävänä päivänä. Lue lisää: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuttajapalvelut/kiitos . Verenluovutukseen ajanvarauksella: https://nettiaika.fi/VeripalveluAjanvaraus#/ Lisätietoa ja verenluovutuksen ajankohdat Veripalvelun sivuilta. Linkki vasemmalla. _____________________________________________________________________

Uutiset

Johanna Raivio/SPR Hämeen piiri
Kuvaaja: Johanna Raivio/SPR Hämeen piiri

SPR Hämeen ja Varsinais-Suomen piirien yhteinen, ensimmäinen Soppi kierrätysputiikki avautui keskiviikkona 24.11. Hämeenlinnan Tiiriöön. Lahjoittajille oli etkot klo 10 ja puolelta päivin kauppa avautui kaikille asiakkaille.

Olet joutunut järkyttävään tilanteeseen psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurron vuoksi. Tietojen vuotaminen herättää monenlaisia voimakkaita ajatuksia ja tunteita, jotka ovat täysin normaaleja tässä tilanteessa.

 

Iso KIITOS kaikille lipaskerääjille, keräysvastaavalle apulaisineen sekä lahjoittajille.

Tapahtumat

18.1. - 31.3.2022
Sijainti:
Rongankatu 11 C 83, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.