Haapamäki-Pihlajavesi

Sijainti:
Keuruuntie 6, 42800, Haapamäki

Tänään on hyvä päivä ryhtyä vapaaehtoiseksi! Meillä riittää tekemistä ja jokainen teko on yhtä arvokas. Tule mukaan - soita tai lähetä sähköpostia, katso kohta Yhteystiedot. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Matti Saarinen
Kuvaaja: Matti Saarinen
". Kuvassa Kisällit -yhtye, joka loihti tunnelmaa Georg Otsin, Mauno Kuusiston ja Tapio Rautavaaran esittämistä lauluista vuosilta 1940-1970"

Suomen Punaisen Ristin Haapamäki-Pihlajavesi osaston ja Riihon Kyläyhdistyksen järjestämä konsertti - 18.8.2019 - Nälkäpäiväkeräyksen hyväksi sai liikkeelle satapäisen yleisön Himmaanmäen kotaan Riihossa. Kuvassa Kisällit -yhtye, joka loihti tunnelmaa Georg Otsin, Mauno Kuusiston ja Tapio Rautavaaran esittämistä lauluista vuosilta 1940-1970.

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.