SPR Ensivastekoulutetut

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan Ensivastekoulutetuille. Jos haluat päästä mukaan ryhmään ole hyvä ja pyydä mahdollisuutta päästä mukaan. Kerro lisätiedoissa missä ja milloin olet käynyt ensivastekurssin.

Uutiset

Huumetyö alkoi Punaisessa Ristissä syyskuussa 2000. Toiminnan painopiste on siirtynyt ehkäisevästä työstä Varhaiseen Puuttumiseen, nimike vaihtunut päihdetyöksi, festareilla päivystysliivit vaihtuneet sinisistä punaisiksi ja päihdetyö toteutuu osana useita toimintamuotojamme. Päihdetyön koulutettuja toimintaan eri tavoin sitoutuneita vapaaehtoisia on jo yli 1 000 ja he kohtaavat noin 30 000 ihmistä vuosittain.

Markku Saarinen
Kuvaaja: Markku Saarinen
"Tervetuloa ensiauttajien webinaarisarjaan"

Tervetuloa ensiauttajille ja ensiauttajatoiminnasta kiinnostuneille aktiivisille ensiapuryhmäläisille tarkoitettuun koulutukseen, joka tapahtuu webinaarisarjana! Webinaarit pidetään kerran kuukaudessa syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana. Voit osallistua kiinnostuksesi mukaan yhteen, useampaan tai kaikkiin webinaareihin. Webinaarit sisältävät pääsääntöisesti kaksi luentoa/ilta. Webinaarit toteutetaan Zoomilla ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Kaikki kouluttajat ovat kunkin aiheen asiantuntijoita.

Punaisen Ristin ensiapu- ja elvytyssuositukset COVID19-epidemian aikana löytyvät nyt Punaisen Ristin verkkosivuilta osoitteesta https://www.punainenristi.fi/ensiapuohjeet

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.