SPR Ensivastekoulutetut

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan Ensivastekoulutetuille. Jos haluat päästä mukaan ryhmään ole hyvä ja pyydä mahdollisuutta päästä mukaan. Kerro lisätiedoissa missä ja milloin olet käynyt ensivastekurssin.

Uutiset

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Tervetuloa ensiauttajille ja ensiauttajatoiminnasta kiinnostuneille aktiivisille ensiapuryhmäläisille tarkoitettuun koulutukseen, joka tapahtuu webinaarisarjana!

Webinaarit pidetään kerran kuukaudessa syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana. Voit osallistua kiinnostuksesi mukaan yhteen, useampaan tai kaikkiin webinaareihin. Webinaarit sisältävät pääsääntöisesti kaksi luentoa/ilta. Webinaarit toteutetaan Zoomilla ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Kaikki kouluttajat ovat kunkin aiheen asiantuntijoita.

Jussi Tuokkola
Kuvaaja: Jussi Tuokkola

Ensiapupäivystyksen laatuohjeet on päivitetty ja nyt on mahdollisuus kommentoida luonnosta!

Nyt Sinulla on tilaisuus vaikuttaa laatuohjeisiin. Jokainen muutosehdotus ja näkemys on arvokas. Vapaaehtoisista ja työntekijöistä koostuva työryhmä on muokannut laatuohjeita vuoden 2018 version pohjalta. Kommenttien käsittelyn ja muutosten jälkeen ohje julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Ensivastetoimintaan liittyviä valtakunnallisia koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusliiton kanssa seuraavasti:

Ensivastekouluttakoulutus HUOM! Siirretty syksyyn 16.-19.9.2021

Ensivastekouluttajien täydennyskoulutus HUOM! Siirretty syksyyn 17.-19.9.2021 koronatilanteen takia

Ensiauttajien harjoitusviikonloppu HUOM! Siirretty syksyyn 18.-19.9.2021 koronatilanteen takia

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.