Enonkoski

Sijainti:
., 58170, Enonkoski
Puhelin: 
+358401733721
Sähköposti: 
juttupaja@enonkoski.fi

Uutiset

Piirin vuosikokous pidettiin lauantaina 22.4. Kouvolassa. Kokouksen aluksi oli seminaari teemalla näkyminen ja viestintä 140-vuotiaassa Punaisessa Ristissä, aiheesta oli alustamassa ja keskustelemassa viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen. Erityisesti esille nousi Punaisen Ristin kotimaan auttamistyön näkyvyyden tärkeys. Siihen meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa niin perinteisessä printtimediassa, mutta erityisesti sosiaalisessa mediassa. Ollaan ylpeitä työstämme ja tehdään se näkyväksi.

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous päätti kesällä 2015 Turussa uudistaa järjestömme säännöt. Uudet säännöt hyväksyy yleiskokous kesäkuussa 2017 Helsingissä. Tule mukaan sääntötalkoisiin, laitetaan yhdessä säännöt paremmaksi!

Tavoite on etsiä vastauksia kysymyksiin:

• Millaisen Punaisen Ristin haluamme?
• Millaiset säännöt parhaiten tukisivat tulevaisuuden Punaisen Ristin toimintaa?
• Mitä säännöissä pitää korjata tai muuttaa, jotta tämä toteutuisi?

Osallistu vastaamalla kyselyyn Rednetissä

Hyvät SPR:n toiminnassa mukana olevat - ja toimintaan osallistumisesta kiinnostuneet enonkoskelaiset

SPR:n Enonkosken osaston vuosi 2015 oli pitkän hiljaiselon jälkeen uusi toiminnan ajanjakso, jonka aikana koulutimme ison joukon enonkoskelaisia mukaan ystävätoimintaan  alkuvuodesta ja yhteistyössä Muistiliiton kanssa vahvistimme Muistikaverina toimimisen oppeja loppuvuodesta.

Järjestimme myös menestyksekkään Nälkäpäiväkeräyksen, jonka tuotto, toista tuhatta euroa, oli upea kannanotto ja avun antamisen osoitus kaikilta keräykseen osallistuneilta lahjoittajilta.

Tapahtumat

3. - 4.5.2017
Sijainti:
Vääräsaarenkatu 4 A, 57130, Savonlinna
4. - 5.5.2017
Sijainti:
Suntionkatu 18, 48600, Kotka
8. - 9.5.2017
Sijainti:
Raatimiehenkatu 20 D, 43100, Lappeenranta

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.