Auttajat ulapalla - vapaaehtoisten koulutusristeily 2018

Kuva: Tallink Silja
Kuvaaja: Kuva: Tallink Silja

Olethan auttamattomasti ulapalla?

Vapaaehtoisristeily tulee taas 9.–11.11.2018

Ethän jää rannalle tällä kertaa? Paina päivämäärä mieleesi ja lähde mukaan syysristeilylle muiden Punaisen Ristin vapaaehtoisten kanssa.

Voit olla avainvapaaehtoinen, luottamushenkilö, ihan uusi noviisi tai vanha tekijä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaihtamaan ajatuksia, oppimaan, innostumaan ja solmimaan uusia tuttavuuksia.

Ulapalla meitä kuljetetaan teemalla: Vapaaehtoisten hyvinvointi ja hyvä vapaaehtoisjohtaminen sen mahdollistajana

Pääset ilmoittautumaan risteilylle tästä

Risteily maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankin kautta tai luottokortilla. Risteilyn voi myös maksaa laskulla, kun valitset vaihtoehdon ”laskutus” ja ilmoitat laskutusosoitteen, esim. jos osasto maksaa matkasi. Lasku lähetetään jälkikäteen.

Ohjelma jakautuu kolmeen väylään, joista valitaan yksi. Näiden väylien ohjelma kulkee läpi risteilyn ja samoja teemoja (esim. viestintä) saatetaan käsitellä useammalla väylällä hieman eri näkökulmasta. Väylät ovat:

Lisää ihmisiä, lisää apua

Miten kasvattaa osaston auttajien ja jäsenten määrää? Hae täältä tuoreimmat ideat ja työkalut! Lisää ihmisiä, lisää apua -väylässä pureudutaan ihmisten rekrytoimiseen ja hyvään osastoviestintään. Viestintä on avainasemassa yhtä lailla uusien ihmisten mukaan saamisessa kuin hyvin johdetussa vapaaehtoistyössä. Oli osastosi ja paikkakuntasi nykytilanne millainen tahansa, tule mukaan tutkimaan, miten kasvava osasto tuo samalla iloa ja tukea osaston kokeneemmille toimijoille. Toimintalinjausta mukaillen: enemmän jäseniä, enemmän vapaaehtoisia, enemmän apua.

Vapaaehtoisten hyvinvointi

Hyvinvoiva vapaaehtoinen jaksaa auttaa myös muita. Tarjoamme keinoja ja työkaluja niin oman hyvinvoinnin vahvistamiseen kuin vapaaehtoiskavereiden tukemiseen.

Vapaaehtoisjohtaminen; arvostusta, innostusta ja asiakaslähtöisyyttä

Kokonaisvaltainenvapaaehtoisjohtaminen Suomen Punaisessa Ristissä – uusia ajatuksia johtamisesta, jaettuja kokemuksia, osaamisen kehittämistä ja hyväksi havaittuja menetelmiä. Miten vapaaehtoisjohtaminen tulevaisuudessa muuttuu, voiko toimintaa myös johtaa virtuaalimaailmassa? Kaikki vapaaehtoisjohtamisen kehittämisestä kiinnostuneet – tervetuloa mukaan.

*

Väylien lisäksi Auttajat ulapalla -risteilyllä on kaikille yhteistä ohjelmaa. Näiden lisäksi ohjelman tauoilla pidetään minimessut, joista löydät tarkempaa tietoa täältä

Aikataulu:

Tarkemmin aikataulusta Aikataulu -välilehdellä, jonne pääset myös tästä

Ilmoittaudu mukaan!

Tietoa risteilyn hinnoista löytyy Hinnat -välilehdeltä, jonne pääset myös tästä.

 

Aikainen ilmoittautuminen risteilylle päättyy 31.7., mutta jälki-ilmoittautuminen risteilylle jatkuu sunnuntaihin 16.9.2018 asti tai niin kauan kuin tilaa riittääHinnat nousevat elokuun alun jälkeen 20€!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lisätietoja: ulapalla@redcross.fi

Uutiset

Auttajat ulapalla-risteilylle on iloksemme ilmoittautunut reippaasti osallistujia! Mukaan lähtijät jakautuvat hieman epätasaisesti kolmeen eri väylään, jonka seurauksena Vapaaehtoisjohtaminen -väylä on nyt jo TÄYNNÄ. Kahdelle muulle väylälle (Vapaaehtoisten hyvinvointi ja Lisää ihmisiä – lisää apua) mahtuu vielä yhteensä rapiat 50 osallistujaa. Kannattaa täten ilmoittautua mukaan mahdollisimman pian!

Auttajat ulapalle-vapaaehtoisristeilylle voi ilmoittautua heinäkuun loppuun asti aikaisen varaajan edukkaammalla hinnalla! Jos ilmoittautuminen on jostain syystä jäänyt, kannattaa se hoitaa nyt kuntoon. Jälki-ilmoittautuminen risteilylle jatkuu sunnuntaihin 16.9.2018 asti tai niin kauan kuin tilaa riittää. Hinnat nousevat elokuun alun jälkeen 20€/ hlö! Ilmoittautumaan pääset tästä. Lisätietoa risteilystä taas löytyy täältä.

NP Lehtman
Kuvaaja: NP Lehtman

Nyt ilmoittautumaan Auttaja ulapalla -vapaaehtoisristeilylle

Lähde marraskuussa (9.-11.11.) mukaan hakemaan eväitä vapaaehtoisten hyvinvointiin, vapaaehtoisjohtamisen kehittämiseen ja uusien ihmisten tervetulleeksi toivottamiseen & rekrytointiin. RIsteilylle mahtuu noin 400 osallistujaa. Varaa paikkasi ajoissa! Tämä risteily saatetaan myydä loppuun jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.