Kangasala

Lassi Koivisto
Kuvaaja: Lassi Koivisto
Riitta Nieminen
Kuvaaja: Riitta Nieminen
"Tapahtumatiimi esittelemässä toimintaamme"
Elena Martikainen
Kuvaaja: Elena Martikainen
"ensiaputunti koululaisille"
"elvytysnuken huoltoa ea-ryhmän toimesta!"
"Vapaaehtoisten ilta"
"Ei rasismille! -pop up"
Sijainti:
Ellintie 6, 36200, Kangasala
Puhelin: 
041 3119745
Sähköposti: 
kangasala@osasto.punainenristi.fi

Kangasalan osasto

Kangasalan osastolla on noin 350 jäsentä ja monipuolista toimintaa, johon voit vapaaehtoisena osallistua. Täältä osastomme sivuilta löydät erilaisia vaihtoehtoja, tutustu toimintaan ja tule mukaan! Uusia vapaaehtoisia ja ideoita kaivataan aina, joten voit osallistua myös uuden toiminnan suunnitteluun. Kerro ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä!

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?                                                                                                               Ota yhteyttä, niin keksitään sinulle sopivaa vapaaehtoistoimintaa!

Lisätietoja saat keneltä vain osaston vapaaehtoiselta

Seuraa meitä, niin tiedät ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnastamme:

Facebook

Instagram 

SPR Kangasala Kirpputori

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Tervetuloa juhlistamaan 70-vuotista toimintaamme tiistaina 23.11.2021 klo 15.00-18.00 Kasperissa, Ellintie 4-6. Tarjolla kakkukahvit! Mahdolliset huomionosoitukset tilille OP FI05 5104 0050 0755 59

PUNAISEN RISTIN VIIKOLLA 3.-9.5.21
Terassikahvit kirpparilla (koronarajoitusten puitteissa)
to 6.5. 14 - 18.
TERVETULOA!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.