Vilppula

Sijainti:
HARJUKATU 14, 35700, Vilppula
Puhelin: 
+358505639573
Sähköposti: 
raijaliisarantala@gmail.com

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Johanna Raivio
Kuvaaja: Johanna Raivio

Punaisen Ristin vanhustenkerhot ovat mukava paikka tavata tuttuja ja uusia ihmisiä. Vapaaehtoisvoimin pidettävät kerhot vähentävät yksinäisyyttä ja lisäävät yhteisöön kuulumisen tunnetta. SPR Vilppulan osaston vanhustenkerho kokoontuu joka tiistai Suomelanrinne 5:n kerhotilassa klo 13-15. Siellä jutellaan, kahvitellaan, tuolijumpataan ja lauletaan. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta!

Suomen Punaisen Ristin Vilppulan osasto on toiminut jo vuodesta 1950 tarjoten apua, tukea ja mielenkiintoista harrastustoimintaa vilppulalaisille asukkaille. Lähes 70 vuoden ikään tullut osasto on toiminut vuosien varrella välillä erityisen aktiivisesti, välillä rauhallisemmalla tahdilla. Erityisen vilkas kausi koettiin 1970-80-luvuilla, kun osastossa toimi innokas ensiapuryhmä. Ensiapuryhmällä oli innostunut vapaaehtoisporukka, viikottaisia harjoituksia ja hoitivatpa he paljon alueen ensiapupäivystyksiäkin.

Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi
"Lättykesteillä Irma Lehtomäki (vas.) ja Tuula Mäkelä. Kahvia kaatavat Jorma Rantala ja Maija Loponen."

Vilppulan Punaisen Ristin paikallisosasto järjesti viime viikolla lettukestejä paikallisille senioreille kahdessa eri paikassa; Suomelanrinteen asukkaille 10.6 ja Harjukadun asukkaille 11.6.

Varat lettukesteihin oli ennalta korvamerkitty. Vilppulan Naisvoimistelijat nimittäin lahjoittivat osan 60-vuotislahjarahoistaan Vilppulan Punaisen Ristin osaston käytettäväksi vanhusten virkistykseen. SPR:n aktiivi Maija Loponen teki osastonsa hallitukselle ehdotuksen lettukesteistä ja hallitus suhtautui asiaan myönteisesti. 

Tapahtumat

11.10. - 15.11.2017
Sijainti:
Sammonkatu 2, 33540 Tampere, 33540, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.