Vihti

Sijainti:
Vihdintie 30 A, 03100, Nummela
Sähköposti: 
spr.vihti@gmail.com

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Terveisin
osaston väki

Uutiset

Osastomme järjestämät verenluovutustilaisuudet järjestetään Vihdin seurakuntatalolla, osoite Niuhalanraitti 6 B, 03400 Vihti. Verta voit luovuttaa, kun olet hyväkuntoinen, terve, 18-65-vuotias ja vähintään 50 kilon painoinen.

Järjestämme Vihdissä verenluovutustilaisuuksia 27.6. ja 2.10. Verta voi toki luovuttaa muulloinkin; katso muut luovutustilaisuudet ja -paikat osoitteesta www.veripalvelu.fi.

Toimintomme ovat lomalla alkuvuoden. Kirpputori on avoinna jälleen lauantaina 13.1., terveyspiste aloittaa tämän vuoden toiminnan 16.1. ja ystäväpalvelu 8.1.

Hyvää alkanutta vuotta!

Suomen Punaisen Risti täyttää tänä vuonna 140 ja Suomi 100 vuotta. Lahjana 100-vuotiaalle Suomelle Vihdin osasto kutsuu vihtiläiset päivittämään ensiaputaitojaan ja tutustumaan SPR:n toimintaan ja historiaan.
 
Ensiaputaitojen kertausta järjestämme neljänä iltana. Voit osallistua kaikkiin tilaisuuksiin tai valita sinua eniten kiinnostavan aiheen. Tule oppimaan tai kertaamaan ensiaputaitoja ihan käytännössä.
 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.