Vihti

Sijainti:
Vihdintie 30 A, 03100, Nummela
Puhelin: 
050 527 1404
Sähköposti: 
spr.vihti@gmail.com

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Terveisin
osaston väki

Uutiset

On tullut aika kiittää asiakkaitamme ja sulkea kirpputorin ovet

Pidämme kirpputorilla tyhjennysmyynnin 8.5.2019 klo 15-19. Tule edullisille ostoksille vielä viimeisen kerran! Myymme kaiken pois - saat muovikassillisen tuotteita yhdellä tai kahdella eurolla.

Nähdään tyhjennysmyynnissä osoitteessa Vihdintie 30 A, Nummela!

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Sinä voit auttaa pelastamaan ihmishenkiä - ilmoittaudu Nälkäpäivän lipaskerääjäksi!
 
Vihdissä Nälkäpäivän lipaskeräys järjestetään perjantaina 21.9. ja lauantaina 22.9. Keräämme sekä Vihdin kirkonkylällä että Nummelassa ja tarvitsemme kerääjiä kummallekin paikkakunnalle. Toivottavasti sinulla on mahdollisuus tulla mukaan! Voit valita keräyspäivän itse ja kerätä sen pituisen ajan kuin sinulle sopii. Tunnissa autat jo paljon!
 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.