syyskuu 2019

Punainen Risti Ensiapu (PRE) on Punaisen Ristin täysin omistama yhtiö, joka kehittää ja toteuttaa sekä väestölle suunnattua ensiapukoulutusta että ensiapu- ja terveystiedon kouluttajien koulutusta. Toiminta jakaantuu kahteen osaan:
Lämmin kiitos kaikille Nälkäpäivän lipaskerääjille, lahjoittajille sekä keräykseen osallistuneille Paraisten yrittäjille. Punaisen Ristin välityksellä apunne menee perille avun tarvitsijoille niin koti- kuin ulkomaillakin.
Keräystulos oli hyvä, 7894,00 €!
Kiitos!
Anja Tuovinen
Yhteensä 34 kerääjää punaisina lippaineen ja liiveineen väritti Sonkajärven kirkonkylän maisemaa, kun SPR Sonkajärven osasto järjesti onnistuneen Nälkäpäivä-keräyksen torstaista lauantaihin S-Market Rutakontorin ja K-Market Marjapaikan edustalla. Keräykseen perjantaina osallistuneet yläkoululaiset kiertelivät lippaineen kylällä laajemminkin.
SPR Pohjois-Helsingin osasto järjestää Kohtaamiskahvilassaan Kannelmäessä, osoite Kaustisenpolku 5 LH 2  (terveyskeskusta vastapäätä, kivenheiton päässä Kannelmäen juna-asemalta)
Ilmastoillan
tiistaina 8.10.2019 klo 18.00–20.00 
Erityisen suuret kiitokset jälleen kaikille Nälkäpäivä-keräykseen osallistuneille lahjoittajille ja vapaaehtoisille!
Keräystulos on tässä vaiheessa yli 3000 euroa.
 
Kiitos koulujen oppilaat, henkilökunta ja vanhemmat. 
Kiitos perjantaina katukeräyksessä mukana olleet 44 vapaaehtoista kerääjää ja keräyskeskuksessa ollutta auttajaa.
 
Anna Tenho
Nälkäpäivä-lauantai sujui Varsinais-Suomessa hyvässä tunnelmassa. Aurinko siivitti paikallisosastojen tapahtumia, joita riitti vielä lauantainakin ympäri maakuntaa.  Myynnissä oli Nälkäpäiväleivän lisäksi mm. munkkeja, räiskäleitä, hernekeittoa ja metrilakua.
Kaikkiaan 33 osastoa 48 osastosta järjesti lauantaina Varsinais-Suomessa keräyksen. Nälkäpäivässä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. 
Huomio puhtaan veden puutteeseen
Anna Tenho
Nälkäpäivä jatkui perjantaina Varsinais-Suomessa hyvissä tunnelmissa niin vapaaehtoisten kuin lahjoittajienkin osalta. Myös sää oli edelleen aurinkoinen.
Irma Vaittinen
Nälkäpäiväkeräys jatkuu Polvijärvellä lipaskeräyksenä S-marketin ja K-Market Nuotan edustalla tänään perjantaina ja huomenna lauantaina 28.9.2019.
Keräämässä olleet Helka Sorsa, Tuula Toivanen ja Pauli Vaittinen kertoivat keräysjohtaja Marja Tillille ihmisten olleen myönteisellä mielellä keräystä kohtaan.
Kerätyt varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon.
Kaunis syyssää suosii keräystä.
Riitta Tenlén
Nälkäpäivän keräystunnelmia torstaina 26.9.2019.
Keräys jatkuu vielä perjantaina ja lauantaina. Tule lahjoittamaan rahaa ja ostamaan limppu.
Oili Roine
Osastossamme Nälkäpäivä-keräys ja limppujen myynti tuottivat 2477€ vuonna 2019 SPR:n katastrofirahastoon.

Kiitos kaikille lahjoittajille ja kerääjille!
 
Pauli Heikkinen
SPR Varsinais-Suomen piirin alueella Nälkäpäiväkeräyksen ensimmäinen päivä sujui hyvin. Aurinko helli sekä vapaaehtoisia että lahjoittajia, mutta paikoitellen melko kylmä tuuli toi kuitenkin jo syksyn tuntua tapahtumiin.
Osallistumalla Nälkäpäivä-keräykseen autat niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa! Keräykseen lahjoitetut varat talletetaan Katastrofirahastoon, josta voidaan helposti ja nopeasti auttaa niin yhtä ihmistä kuin kokonaista valtiota. Voit olla mukana monella eri tavalla:
* Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 66588
Hyvää alkanutta syksyä! 
SPR Pohjois-Helsingin osaston toiminta on käynnistynyt taas kesätauon jälkeen. Syyskuun loppupuolella meillä on perinteinen Nälkäpäivä-keräys, johon valmistautuminen alkoi jo ennen kesää. Kuten aiemminkin Nälkäpäivässä kerätään sitomattomia varoja SPR:n katastrofirahastoon, josta voidaan sitten nopeasti auttaa niin kotimaassa kuin ulkomailla. 
Tämän hetkisten todistuskorttien palauttamisesta on tosiaan tullut jonkun verran kysymyksiä. Tässä vielä ohje aiheeseen:
Torstaina käynnistyy tämänvuotinen Nälkäpäiväkeräys, joka jatkuu lauantaihin 28.9.2019 saakka. Tervetuloa osallistumaan johonkin osastojemme nälkäpäivätapahtumista.
Ari Andersin
Osaston syyskokous kokous pidetään ti 5.11.2019 klo 18.00 alkaen Pukinmäen nuorisotalolla. Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat.
Tervetuloa!
Tutustu SPR/Tapiolan osaston jäsenkirjeeseen. Se kertoo toiminnastamme ja mm. avoimista vapaaehtoistehtävistä. Tule mukaan  toimintaamme!  
Tänä syksynä aloitetaan terveyden edistämisen kouluttajakoulutus!
Haluaisitko kouluttaa terveysaiheista, päihteistä, tapaturmista, seksuaaliterveydestä ja muista hyvinvointiteemoista?
Haluaisitko oppia suomen kieltä?
Kaipaatko mukavaa tekemistä?