lokakuu 2017

Johanna Luotolinna
Voimia vapaaehtoistyöhön
Kankaanpääsalissa levisivät hymyt kuulijoiden kasvoille kun parisuhdepatologiksi itseään tituleeraava Raimo Vakkuri hauskuutti yleisöä elämänmakuisilla tarinoillaan. Vakkuri antoi jaksamiseen liittyviä ohjeita ja neuvoja yhdistyskentän vapaaehtoistoimijoista koostuneelle yleisölle, joka sai paljon konkreettista kotiin vietävää.
Mahtavaa ensimmäistä pelipäivää Niinalle ja Yli-Iin 8-luokkalaisille!
Tänään on ensimmäinen virallinen pelipäivä. Pelipäivä starttaa Yli-Iissä ja sen jälkeen pelejä on tulossa myös muissa piireissä. Paljon onnea kouluttajille ja peli-iloa kaikille oppilaille!

Punaisen Ristin Savitaipaleen osaston syyskokous pidetään torstaina 9.11.2017 klo 19:30 Savitaipaleen koulukeskuksen auditoriossa.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Tervetuloa!

Suomen Punaisen Ristin
Kiuruveden osaston
Syyskokous keskiviikkona 15.päivänä marraskuuta 2017 klo 18.00
SPR:n toimistolla Asematie 28, 74700 Kiuruvesi
esillä sääntömääräiset asiat, 
TERVETULOA
 
 

KAIKKI JÄSENET TERVETULOA,
KAHVITARJOILU!
 
Rauman osaston syyskokous pidetään ke 15.11.2017 klo 18 Pikku-Jumbossa, Valtakatu 10.
Käsitellään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018.
Valitaan tilintarkastajat vuodelle 2018 ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.
Kahvitarjoilu. Jäsenet tervetuloa!
The International Committee of the Red Cross (ICRC) hires over 200 different professional profiles on a regular basis to provide humanitarian help for people affected by conflict and armed violence and to promote the laws that protect victims of war.
Verenluovutus  keskiviikkona 29.11. 2017
Liedon Seurakuntatalolla, Kirkkotie 19 kello 14-18
Tervetuloa!
Tämän vuoden Naistenmessut järjestetään lauantaina 25.11. klo 10 -15 Juhani Vuorisen koululla,  Siltakatu 2. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Seija, puh. 0500-424 060. Tervetuloa!

Seuraava verenluovutus on pe 17.11.17 klo 14-18 Kuohusalissa uimahallissa. Tervetuloa!
Ea-ryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 14.11. klo 18 Luolassa. Harjoituksen aiheena on peruselvytys eli elvytystä sydäniskurin kanssa. Käytössä ovat upouudet, palautetta antavat Anne-nuket!
Tervetuloa!
Anna Berglund
InAction! Yläkoululaisten pelillinen ensiapukurssi oli mukana omalla infopisteellään järjestöpäivillä Espoossa. Hankkeeseen ja peliin pääsi päivän aikana tutustumaan infotorilla. Hankeen ja pelin vastaanotto oli mahtavan positiivinen, saimme paljon kannustavaa palautetta! Työryhmä kiittää vielä kaikkia infopisteellä käyneitä järjestöaktiiveja hankkeen ja pelin lämpimästä vastaanottamisesta.
Tässä ja nyt -lehti on ilmestynyt. Lehdessä mm. osastojen muistilista ja koulutusvinkkejä vuodelle 2018, vaalitoimikunnan pyyntö nimetä ehdokkaita piirin luottamushenkilöiksi ja paljon muuta. 
Lehden voit lukea suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä.
Lauantaina 14.10. kevyen sateen saatellessa matkaan, lähti S-marketin parkkipaikalta bussilastillinen Toijalan osaston aktiiveja kohti Tampere-taloa. Tukkaa oli väännetty ja käännetty, koltut oli silitetty ja kengät lankattu. Miehillä oli solmiot suorassa ja kalvosinnapit kiillotettu.
Klo 15.00 oli alkamassa Hämeen piirin kunnioitettavan 80-vuotisen taipaleen juhla.
Savo-Karjalan piiriin haetaan JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.
 
Täällä voit tutustua luentoihin, jotka pidettiin syystapaamisristeilyllä perjantaina 20. lokakuuta 2017.
Jos haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä Annalena Sjöblomiin, annalena.sjoblom@redcross.fi tai suoraan luennoitsijoihin:
Satakunnan piirin nuoret, kävivät opintomatkalla Puolassa tutustumassa paikallisen Punaisen Ristin toimintaan. He vierailivat Varsovassa Punaisen Ristin keskustoimistossa, jossa perehdyivät jo ensimmäisen maailmansodan aikana kadonneiden henkilöiden etsintäprosessiin. Lisäksi he vierailivat Lód´zin alakoulussa, jossa pääsivät seuraamaan Orbitin ja Punaisen Ristin yhteistyötä lasten suun terveyden edistämiseksi.
Yleiskokouksen yhteydessä pidetyn Gimis -tapahtumatorin yksi vetonauloista oli Nallesairaala, jonka osastot voivat järjestää myös omissa tapahtumissaan. Tsekkaa vinkit järjestelyihin osoitteesta https://rednet.punainenristi.fi/nallesairaala (också på svenska) ja tilaa ilmaiset Neuvolakortit Kalkusta!
Toiminnallisen pelin pelilauta on vihdoin valmistunut! Kuvittaja Ville Tietäväisen kynästä syntynyt pelilauta on aivan upea. Peli on nyt jaettu kaikille kouluttajille, käykäähän tutustumassa!
Verenluovutusta Raisiossa teemalla SUOMI 100 vuotta!

Tarkoituksena saa kerättyä 100 pussia verta...
Kaikki mukaan!