joulukuu 2015

Altti Näsi
Kiitos kuluneesta vuodesta!
Onnea Vuodelle 2016!
Hyvää Uutta Vuotta! Happy New Year! Godt Nytår! Gott Nytt År! Buon Anno! Feliz Ano Nuevo! Bonne Année! Frohes Neues Jahr! Head Uut Vuott! ...
SPR:n ensiapu 1- kurssi järjestetään 16.-17.1.2016 Himangalla Puistomännikön tiloissa, kannuskyläntie 17. Kurssi alkaa lauantaina klo 9:00. Kurssin hinta 70 euroa. Opettajana ETK Eveliina Mäkelä.
Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostilla marko.rahkonen@kotinet.com. Mukaan otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mahdollisuus myös päivittää EA1 kortti.
SPR:n Mietoisten Osaston ystävät tarjosivat joulupuuroa ja rusinasoppaa, sekä torttukahvit Koivulehdon asukkaille. Tilaisuudessa mukana Antti ja Heidi sekä Penan pojat. Myös " Laulava Joulupukki" piipahti tuomassa lahjoja.
Jorma Viljanen puolestaan tarjosi joululounaan yksinäisille. Ystävät hoitivat kuljetuksen. Laulettiin tuttuja joululauluja ja leikittiin.
Kiltaneuvosto toivottaa kaikille mukavaa vuodenvaihdetta ja hyvää vuotta 2016!! Kokoonnumme tammikuun 24. päivä vuoden ensimmäiseen kokoukseen. Laita viestiä tai kommentoi tähän, jos mieleesi on tullut jotain terveisiä tai pureksittavaa meille.
T. Teea, Mikko, Päivi, Juha-Matti, Sanna ja Jouni
SPR Turun osasto toivottaa kaikille jäsenilleen ja ystävilleen rauhallista joulunaikaa!
Toimintarikkaan vuoden jälkeen on aika hengähtää hetki, nauttia joulun herkuista ja läheisten seurasta. Kiitos kuluneesta auttamisen vuodesta kaikille vapaaehtoisillemme, jäsenillemme ja tukijoillemme!
Vuoden 2016 verenluovutustilaisuudet Suomussalmella 24.2. ja 19.7.
Loppuvuodesta tulee ehkä vielä yksi päivä.
******************************************
Punaisen Ristin Kuopion osasto kiittää kaikkia jäseniä, vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita!
Toivotamme jouluiloa ja onnea uudeksi vuodeksi 2016!
Ryhmä- ja päivystystoimintamme on nyt joulutauolla.
Toivotamme kaikille jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Kiitos kuluneesta vuodesta. Hyvän tekeminen jatkuu myös ensi vuonna. Tervetuloa mukaan!
Suomen Punaisen Ristin Nastolan osasto hiljentyy joulun viettoon. Kiitos kaikille - lahjoittajille, vapaaehtoisille teidän ajastanne ja tuestanne! Kiitos tavaralahjoituksistanne - halustanne auttaa! Kiitos inhimillisyydestänne!
Hanna Linnakko
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto on jakanut yhteensä 130 eri lapsiperheelle valtakunnallisessa Hyvä Joulumieli -keräyksessä lahjoitettuja 70 euron arvoisia lahjakortteja osaston alueella joulukuussa. Vähävaraiset ja vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia lahjakortilla ruokatarvikkeita joulun alla.
Vuonna 2015 verta  luovutettiin Tervakoskella kolme kertaa. Syksyllä 2015 tuli kuluneeksi peräti 20 vuotta, kun luovutuspaikkana on ollut Tervakosken seurakuntakeskus.
Verenluovutuspäivät olivat 5.2., 9.7. ja 12.11. yhteensä tilaisuuksissa kävi 228 henkilöä.
Mäntän osaston toimintakeskus Riihikallio on suljettuna 21.12.15 - 6.1.16 välisen ajan. Avaamme jälleen Loppiaisen jälkeen 7.1.16 klo 09:00.
Osasto haluaa toivottaa kaikille Rauhallista Joulua ja onnea vuodelle 2016. Sulkuaikana yhteyttä voi ottaa facebook sivujemme kautta osoitteessa https://www.facebook.com/SPRMantta/
Kuluvan vuoden viimeinen Tässä ja nyt -lehti on ilmestynyt. Tässä lehdessä tietoa mm. ensi vuoden Äkkilähtö-harjoituksesta, toimintatilastoista ja jäsenmaksuista v. 2016. Voit lukea lehden suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä.
Sirpa Lehtimäki
Turun Impivaarassa järjestettiin torstaina 17.12.2015 jalkapallo-ottelu rasismia vastaan. Ottelussa olivat vastakkain kaksi yhteisjoukkuetta, jotka oli koottu Suomen jalkapallohuipuista, FC Interin ja TPS:n edustusjoukkueen pelaajista ja turvapaikanhakijoista.
SPR Hämeenkyrön osasto toivottaa kaikille oikein Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!
Leena Tiainen
Tikkakosken Päiväkeskuksen sali tuli täyteen
Keskiviikkona 9. joulukuuta Tikkakosken Päiväkeskuksen sali täyttyi viimeistä istuinta myöten lähialueen ikäihmisistä. Paikalle oli saapunut kuutisenkymmentä henkilöä. Perinteinen Punaisen Ristin pikkujoulu Päiväkeskuksessa on paisunut kävijämäärältään kolmin- jopa nelinkertaiseksi Lähiverkon ansiosta.
Länsi-Vantaan osaston jäsenkirjeestä voit lukea mm. puheenjohtajan tervehdyksen ja tietoa eri toimintaryhmistä - nuorisoryhmästä, ensiapuryhmästä, ystävätoiminnasta, Vantaan ensihuoltoyksiköstä. Kirje on jaettu osaston jäsenille postitse marraskuussa.
Karhulan osaston syyskokous pidettiin 30.11.15. Kokouksen henkilövalinnat.
Puheenjohtajana jatkaa Veikko Leppäkases ja varap. Keijo Lappeteläinen vuoden .2016..
Hallitukseen valittiin vv. 2016-2017 Kaija Hiltunen, Anneli Tikander, Minnan Wahlman ja Pekka
Erämo. Hallituksessa jatkavat v. 2016 Iida Kaipiainen, Merja Miikkulainen ja Marja-Leena Saarikivi.
 
Viinijärven osaston syyskokous pidettiin Neliapilassa 5.12.2015.
Tässä kokousuutiset lyhyesti:
=== TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ================================
VALMIUS ,ENSIAPU JA TERVEYSPALVELUTOIMINTA

- EA-ryhmän tukeminen

- telttatapahtuma ensiapuviikolla

- terveyspiste on avoinna maanantaisin 10.00 - 12.00