FRK ungdomar

Alejandro Lorenzo, 2012
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo, 2012
Jukka-Pekka Moilanen, 2011
Kuvaaja: Jukka-Pekka Moilanen, 2011
Niklas Meltio, 2011
Kuvaaja: Niklas Meltio, 2011

Denna grupp är för alla Finlands Röda Kors unga frivilliga samt alla som är intresserade av ungdomsverksamheten. Som medlem i gruppen får du aktuell information om nytt material, kampanjer, kurser etc.

Bakom länkarna här till vänster hittar du material för:

  • Reddie Kids-klubbarna
  • Ungdomsgrupperna
  • Finlands Röda Kors mål för fostran
  • Tipshäftet "Mera ungdomar med" för rekrytering av ungdomsfrivilliga till avdelningen
  • Powerpoint-presentationer om ungdomsverksamheten

Via den finska sidan har du möjlighet att bli medlem i olika grupper, t.ex. om du är ungdomsutbildare kan du ansöka om att bli medlem i gruppen SPR nuorisokouluttajat - FRK ungdomsutbildare (en tvåspråkig grupp) och ladda ner det svenska kursmaterialet åt dig.

Uutiset

Plats:FRK utbildningscenter Nynäs, Heinola (Karjalantie 55, Myllyoja)
På plats:riksomfattande ungdomskommittén och 2 representanter/distrikt

Distrikten får verktyg för att utveckla sin egen verksamhet och strategin för ungdomsverksamhet känns bekant i distrikten. Under dagens lopp delar vi med oss av idéer och diskuterar aktuella saker – ny energi och inspiration till verksamheten i distrikten. På samma gång utvecklas fadder­verksamheten tillsammans med riksomfattande ungdomskommittén.

PROGRAM:

Jani Rutanen, 2014
Kuvaaja: Jani Rutanen, 2014

Vi söker nu två inspirerade och lämpliga FRK ungdomsmedlemmar till medlemmar i riksomfattande ungdomskommittén.

Två av den sittande ungdomskommitténs medlemmar har fått förhinder att delta resterande tiden av stämmoperioden och lämnar därför sin plats. Därför söker vi nu två nya medlemmar för ungdomskommitténs resterande mandatperiod (fram till stämman 2017).

Organisationens stadgar och regler skall förnyas och arbetet inleds med sk. stadgeverkstäder. Via dessa vill vi samla in idéer och visioner om hur Finlands Röda Kors skall se ut i framtiden.

Det är otroligt viktigt att organisationens ungdomar kommer åt att ge sina åsikter och idéer kring framtidens Finlands Röda Kors. Vi har gjort en anvisning hur verkstäderna kan arrangeras (nere som bilaga). Verkstaden eller diskussionen kan ordnas t.ex. i en ungdomsgrupp, på ungdomsutskottets möte, på sommarens läger etc.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.