Tornio

Sijainti:
Kemintie 4, 95420, Tornio
Puhelin: 
+358405271562
Sähköposti: 
tornio@punainenristi.fi

Tornion osaston toimitila on Putaan kaupunginosassa, osoitteessa Kemintie 4. Osaston aktiiviset toimintayksiköt ovat ensiapuryhmä, kansainvälinen kahvila ja naistoimikunta, tuttavallisemmin Henkan enkelit.
Sivupalkista pääset ryhmien omille sivuille tutustumaan toimintaan tarkemmin. Löydät sivuilta myös ryhmien kokoontumisajat.  

Tervetuloa mukaan! 
Ilmoittautuminen 
vapaaehtoistoimintaan käy helposti tekemällä profiilin ja kirjautumalla Oma Punainen Risti (OMA) -sivustolle.

Osastomme toimitiloissa sijaitsee myös Hyvän Mielen Myymälä.
Myymälästämme löytyy kirpputoritavaraa, käsitöitä sekä SPR:n ensiaputuotteita. Ostoksille pääset maanantaisin klo 18 -20 ja toimintaryhmien kokoontumisen aikaan sekä erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

Vetäjien ja vastuuhenkilöiden löytyessä on mahdollisuus laajentaa kerhotoimintaa.

Uutiset

Osaston puhelin 0405271562 päivystää jatkossa vain perjantaisin klo 13 -15.

Osaston sähköposti: tornio at punainenristi.fi ja vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.