Toijala

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

SPR Hämeen piirin hallitus on kokouksessaan 17.5. hyväksynyt Punaisen Ristin Toijalan, Viialan ja Kylmäkosken osastojen yhdistymisen 1.1.208 alkaen.
Uuden osaston nimeksi tulee Akaan osasto ja se toimii koko Akaan kaupungin alueella.

Tällä hetkellä Akaassa toimii kolme Punaisen Ristin osastoa; joka taajamassa omansa. Talven ja kevään aikana ovat osastojen edustajat käyneet neuvotteluja osastojen mahdollisesta yhdistämisestä.
Yhdistymisasia käsiteltiin kunkin osaston kevätkokouksessa ja jäsenistö ilmaisi halukkuutensa yhdistää voimavarat koko kaupungin alueella.

 

Toimitila Sykkeellä vietettiin ystävänpäiväjuhlaa 12.2. Tupa oli lähes täynnä väkeä ja tunnelma korkealla.

Alkajaisiksi juotiin makoisat kahvit ja vaihdettiin kuulumisia, ja sitten päästiin vauhtiin yhteislauluin ja erilaisten ohjelmien muodossa.
Joukolla mietittiin vastauksia kiperiin kysymyksiin ja ratkottiin arvoituksia. Sananlaskuissa pohdittiin säihin ja ilmoihin liittyviä sanontoja ja todettiin, että mahtaako enää pitää paikkaansa, että Matista (24.2.) lumiportit aukee tai että Pentti (21.3.) määrää kevään sään. Katsotaan, miten käy...

 

Reddie Kids -kerhossa pidetään toistaiseksi taukoa, ainakin kevään 2017 ajan.

Toiminnan mahdollisesta jatkosta ilmoitellaan näillä sivuilla ja Akaan Seudun MeNyt -palstalla.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.