Akaa

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

Johanna Raivio
Kuvaaja: Johanna Raivio

Akaan osasto toimii aktiivisesti myös Kylmäkoskella. Tiistaina 17.4. koulutettiin Kylmäkosken Tarpiakodille joukko uusia ulkoiluystäviä. Koulutuksessa tutustuttiin Punaisen Ristin ystävätoimintaan ja sen pelisääntöihin, kuultiin Tarpiakodin toiminnasta, Toijalan Havulinnassa toimivasta ulkoulutusporukasta eli Herraseurasta sekä Akaan osaston monipuolisesta toiminnasta. Uusien ulkoiluystävien myötä Tarpiakodin iäkkäät asukkaat pääsevät ulos nauttimaan kevään ja kesän tuulista ja tuoksuista. 

Ystävänpäivää ja koko viikkoa vietettiin Akaan osaston eri taajamissa teemoilla "Mennään yhdessä" ja "Nähdään".

Kylmäkoskella mentiin keskiviikkona 14.2. yhdessä ulos. Vapaaehtoiset ulkoiluttivat kauniissa talvisäässä Tarpiakodin asukkaita. Ulkoilun jälkeen maistui iltapäiväkahvikin paremmalta.
Sekä Tarpiakodin henkilökunta että varsinkin asukkaat innostuivat tapahtumasta niin, että ulkoilusta yritetäänkin nyt saada kuukausittainen toimintamuoto.

 

1.1.2018 Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan osastot jäivät historiaan ja uusi Akaan osasto näki päivänvalon.
Entisten osastojen jäsenistä tuli automaattisesti Akaan osaston jäseniä ja toiminnassa mukana olevat toimivat nyt koko Akaan alueen ja asukkaiden hyväksi.

Entiset, toimiviksi todetut käytännöt ja tapahtumat siirtyivät uuden osaston voimavaroiksi ja toimintaan tuo osin toivottua potkua myös hallinnollisten asioiden ja vastuun keveneminen; nyt kolmen osaston sijaan toiminnan valmistelu hoidetaan yhdessä, isommalla joukolla ja keskitetysti.

Tapahtumat

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.