Akaa

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

Kesän ajan Akaan osasto toimii "säästöliekillä".

Palvelutalojen asukkaiden ulkoilutusta jatketaan normaalisti; Havulinnassa käydään joka lauantai ja Tarpiakodilla joka kuukauden toisena keskiviikkona.

Ensiapupäivystyksiä hoidetaan seudullisena yhteistyönä resurssien ja tilausten mukaan, joten tapahtumissa näytään ja ollaan mukana.

Muilta osin osaston eri toiminnot ja toimintamuodot viettävät kesälomaa!

Johanna Raivio
Kuvaaja: Johanna Raivio

Akaan osasto toimii aktiivisesti myös Kylmäkoskella. Tiistaina 17.4. koulutettiin Kylmäkosken Tarpiakodille joukko uusia ulkoiluystäviä. Koulutuksessa tutustuttiin Punaisen Ristin ystävätoimintaan ja sen pelisääntöihin, kuultiin Tarpiakodin toiminnasta, Toijalan Havulinnassa toimivasta ulkoulutusporukasta eli Herraseurasta sekä Akaan osaston monipuolisesta toiminnasta. Uusien ulkoiluystävien myötä Tarpiakodin iäkkäät asukkaat pääsevät ulos nauttimaan kevään ja kesän tuulista ja tuoksuista. 

Ystävänpäivää ja koko viikkoa vietettiin Akaan osaston eri taajamissa teemoilla "Mennään yhdessä" ja "Nähdään".

Kylmäkoskella mentiin keskiviikkona 14.2. yhdessä ulos. Vapaaehtoiset ulkoiluttivat kauniissa talvisäässä Tarpiakodin asukkaita. Ulkoilun jälkeen maistui iltapäiväkahvikin paremmalta.
Sekä Tarpiakodin henkilökunta että varsinkin asukkaat innostuivat tapahtumasta niin, että ulkoilusta yritetäänkin nyt saada kuukausittainen toimintamuoto.

Tapahtumat

1.9.2018
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33330, Tampere
20. - 22.9.2018

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.