Akaa

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

Paikallisesti ensimmäisen kerran Akaan osaston nimissä järjestetty Nälkäpäivä-keräys kerrytti Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon huimat 4.789,26 euroa.

Tulos oli upea ja tapahtuma kaikin puolin onnistunut. Siitä iso kiitos lahjoittajille, yhteistyökumppaneille ja kaikille vapaaehtoisille.

Kaunis kesä on takana ja erilaiset harrastukset ja toiminnat alkavat taas täydellä vauhdilla. Niin myös me "ristiläiset" heräilemme säännönmukaiseen toimintaan.

Kesän ajan Akaan osasto toimii "säästöliekillä".

Palvelutalojen asukkaiden ulkoilutusta jatketaan normaalisti; Havulinnassa käydään joka lauantai ja Tarpiakodilla joka kuukauden toisena keskiviikkona.

Ensiapupäivystyksiä hoidetaan seudullisena yhteistyönä resurssien ja tilausten mukaan, joten tapahtumissa näytään ja ollaan mukana.

Muilta osin osaston eri toiminnot ja toimintamuodot viettävät kesälomaa!

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.