Akaa

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Sähköposti: 
AkaanSPR@gmail.com

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö osastossamme?
Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?
Osastossamme tapahtuu paljon ja erilaista.

Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule tapaamaan meitä eri tapahtumissa tai Sykkeen avoimissa ovissa.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ystävällisin terveisin, SPR Akaan osaston vapaaehtoiset.

Uutiset

"Ryhmätyöskentelyä / Suoja 2022"

Suomen Punainen Risti ylläpitää auttamisvalmiuttaan valmiussuunnittelun, koulutuksen ja aktiivisen harjoittelun avulla. Joka kolmas vuosi järjestään valtakunnallinen valmiusharjoitus, johon osallistuu koko järjestö. Järjestön toimintalinjauksen yksi päätavoitteista on "Apu löytyy läheltä".

 

Akaan osasto järjesti lipaskeräyksen Ukrainan konfliktin vuoksi perjantaina 18.3.2022.

Lipasvahtimme päivystivät kaikissa taajamissa koko päivän ajan ja vallitseva tilanne sai myös akaalaiset ihmiset tekemään lahjoituksia ja pysähtymään lippaiden äärellä. Päivän saldona saatiin kerättyä huimat 3400 euroa, mikä summa tilitetään lyhentämättömänä Punaisen Ristin Katastrofirahastoon.

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Tapahtumat

5. - 8.6.2022
Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.