Toijala

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

 

Reddie Kids -kerhossa pidetään toistaiseksi taukoa.

Toiminta aloitellaan erikseen ilmoitettavana aikana. Ennen säännöllisen kerhotoiminnan alkamista, kerhon vetäjien on tarkoitus tehdä kouluvierailuja ja etsit kerhoon uusia "kidsejä" mukaan.

Säännöllisten kerhoiltojen alkamisesta tiedotetaan alkuvuodesta Akaan Seudun MeNyt -palstalla sekä näillä sivuilla.

 

Operaatio Nälkäpäivän vuosittainen "rypistys" on jälleen saatu kunnialla maaliin. Nälkäpäivää vietettiin 15.-17.9.2016.

Toijalan osasto järjesti tuttuun tapaan lipaskeräystä paikallisissa marketeissa kaikkina kolmena keräyspäivänä. Lipasvahteina viihtyi nelisenkymmentä vapaaehtoista ja vastaanotto keräykselle oli positiivista - niin kuin on ollut aikaisempinakin vuosina.

Osaston kesä on jälleen kulunut ea-päivystyksissä ja erilaisissa tapahtumissa, mutta useimmissa toimintamuodoissa on kuitenkin vietetty kesätaukoa ja ladattu akkuja.

Tauon jälkeen aloitellaan eri toimintamuotoja taas pikkuhiljaa; virallinen järjestötoiminta alkaa osaston hallituksella 10.8. ja tulevaa Nälkäpäivää ja muuta syyskauden toimintaa aletaan suunnitella.
Ystävät, Reddie Kids, Herraseura ja Käsityöpiiri aloittelevat omaa toimintaansa kukin omassa aikataulussaan. Kokoontumisista ilmoitellaan tuttuun tapaan paikallislehti Akaan Seudun MeNyt-palstalla.

Tapahtumat

29.3.2017
Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.