Akaa

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

 

1.1.2018 Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan osastot jäivät historiaan ja uusi Akaan osasto näki päivänvalon.
Entisten osastojen jäsenistä tuli automaattisesti Akaan osaston jäseniä ja toiminnassa mukana olevat toimivat nyt koko Akaan alueen ja asukkaiden hyväksi.

Entiset, toimiviksi todetut käytännöt ja tapahtumat siirtyivät uuden osaston voimavaroiksi ja toimintaan tuo osin toivottua potkua myös hallinnollisten asioiden ja vastuun keveneminen; nyt kolmen osaston sijaan toiminnan valmistelu hoidetaan yhdessä, isommalla joukolla ja keskitetysti.

"Toijalan osaston juhlijat Hämeen piirin 80-vuotisjuhlassa"

Lauantaina 14.10. kevyen sateen saatellessa matkaan, lähti S-marketin parkkipaikalta bussilastillinen Toijalan osaston aktiiveja kohti Tampere-taloa. Tukkaa oli väännetty ja käännetty, koltut oli silitetty ja kengät lankattu. Miehillä oli solmiot suorassa ja kalvosinnapit kiillotettu.
Klo 15.00 oli alkamassa Hämeen piirin kunnioitettavan 80-vuotisen taipaleen juhla.

Nälkäpäivä on tältä vuodelta ohi. Tai toisaalta, jollain on jossain päin maailmaa aina nälkäpäivä, vaikkakin hiukan eri tavalla.

Ympäri maailmaa olevaa nälkää ja hätää voidaan taas kerran auttaa hiukan helpommin - siitä iso kiitos vapaaehtoisille ja lahjoittajille, jotka tänäkin vuonna keräsivät huiman summan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Valtakunnallinen keräystulos on vielä vahvistamatta, mutta alustavien tietojen mukaan keräystulos on n. 1.250.000 euroa.

Tapahtumat

10.3.2018
Sijainti:
Hallilantie 24, 33820, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.