Toijala

Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa
Puhelin: 
+358400633019
Sähköposti: 
spr.toijala@netti.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

sijainti: www.redcross.fi/osastot/toijala

Uutiset

"Toijalan osaston juhlijat Hämeen piirin 80-vuotisjuhlassa"

Lauantaina 14.10. kevyen sateen saatellessa matkaan, lähti S-marketin parkkipaikalta bussilastillinen Toijalan osaston aktiiveja kohti Tampere-taloa. Tukkaa oli väännetty ja käännetty, koltut oli silitetty ja kengät lankattu. Miehillä oli solmiot suorassa ja kalvosinnapit kiillotettu.
Klo 15.00 oli alkamassa Hämeen piirin kunnioitettavan 80-vuotisen taipaleen juhla.

Nälkäpäivä on tältä vuodelta ohi. Tai toisaalta, jollain on jossain päin maailmaa aina nälkäpäivä, vaikkakin hiukan eri tavalla.

Ympäri maailmaa olevaa nälkää ja hätää voidaan taas kerran auttaa hiukan helpommin - siitä iso kiitos vapaaehtoisille ja lahjoittajille, jotka tänäkin vuonna keräsivät huiman summan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Valtakunnallinen keräystulos on vielä vahvistamatta, mutta alustavien tietojen mukaan keräystulos on n. 1.250.000 euroa.

Akaan Hunajaviikkojen puolivälissä, lauantaina 26.8., vietettiin kaupungin Hunajahulinoita vaihtelevassa säässä.
Heti aamusella sade huuhtoi kadut ja kiveykset, mutta se ei markkinakansaa estänyt pystyttämästä telttojaan ja kojujaan. Rohkeus ja uteliaisuus voitti myös asiakkailla, sillä väkeä oli sitkeästi paikalla jo heti aamutuimaan.

Tapahtumat

29.11.2017
Sijainti:
Valtatie 9, 37800, Akaa

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.