Tervon osasto

Sijainti:
Hautolahden194, 72210, Tervo
Sähköposti: 
tervo@osasto.punainenristi.fi

SPR Tervon osasto on perustettu vuonna 1951 ja toiminta jatkuu edelleen virkeänä. Tervossa toimii mm. aktiivinen ensiapuryhmä, joka harjoittelee säännöllisesti, päivystää erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestää ensiapukoulutusta alueella. Alueella toimii myös mm. ystävätoiminta, jossa vapaaehtoiset lähtevät tueksi esimerkiksi sairaalakäynneille ikäihmisten kanssa. Säännöllisen toiminnan lisäksi Tervon vapaaehtoiset ovat mukana kertaluontoisissa avustustehtävissä, kuten ruokajakeluissa.

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan osaksi avun ketjua?

Toimia voit vaikkapa ensiapupäivystäjänä tai ystävänä. Tueksesi saat joukon kokeneita ja iloisia vapaaehtoisia, pääset koulutuksiin ja verkostoidut myös muiden alueen toimijoiden kanssa. Jos innostuit, niin olethan yhteydessä suoraan SPR Tervon osaston sihteeriin Pirkko-Liisa Hätiseen.

Tervetuloa! 

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.