Tervon osasto

Sijainti:
Hautolahden194, 72210, Tervo
Sähköposti: 
tervo@osasto.punainenristi.fi

SPR Tervon osasto on perustettu vuonna 1951 ja toiminta jatkuu edelleen virkeänä. Tervossa toimii mm. aktiivinen ensiapuryhmä, joka harjoittelee säännöllisesti, päivystää erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestää ensiapukoulutusta alueella. Alueella toimii myös mm. ystävätoiminta, jossa vapaaehtoiset lähtevät tueksi esimerkiksi sairaalakäynneille ikäihmisten kanssa. Säännöllisen toiminnan lisäksi Tervon vapaaehtoiset ovat mukana kertaluontoisissa avustustehtävissä, kuten ruokajakeluissa.

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan osaksi avun ketjua?

Toimia voit vaikkapa ensiapupäivystäjänä tai ystävänä. Tueksesi saat joukon kokeneita ja iloisia vapaaehtoisia, pääset koulutuksiin ja verkostoidut myös muiden alueen toimijoiden kanssa. Jos innostuit, niin olethan yhteydessä suoraan SPR Tervon osaston sihteeriin Pirkko-Liisa Hätiseen.

Tervetuloa! 

Uutiset

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen Polvijärvelle lomakeskus Huhmariin sunnuntaina 5.9.2021!

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen lauantain 4.9 ohjelmaa ei toteuteta koronatilanteesta johtuen.

Ohjelmassa sunnuntaina Piirin vuosikokous / Piirien johtosäännön 4 §:n määräämät asiat

9:00 Ilmoittautuminen
12.00 Lounas
14.30 Iltapäiväkahvi

Majoitus Varataan ja maksetaan itse.
 

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.