Teisko

Suokonautio
Kuvaaja: Suokonautio
"Kaanaan Moottoriurheilukeskus"
Sijainti:
Äyrääntie 9, 34240, Kämmeniemi
Puhelin: 

 

 

Teiskon osasto

Puheenjohtaja: Arja Suokonautio 0505893354

Sihteeri: Senja Carlsson 0404160893

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Teiskon osasto on suunnittelemassa hädänalaisten ukrainalaisten auttamiseksi lipaskeräystä. Mikäli haluat auttaa ja ryhtyä lipaskerääjäksi tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä Arja Suokonautioon puhelimitse klo 17 jälkeen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Puhelin 0505893354 sähköposti arskan254@gmail.com

Senja Carlsson
Kuvaaja: Senja Carlsson
"Ensiapukoira Sokka oli mukana varmistamassa tuotteiden laatua"

 

Ensiapuryhmän on aloittamassa yhteistyötä paikallisen nuorison mopotallin kanssa. Ensiapuryhmäläiset kokoontuivat keräämään ja kokoamaan ensiapukaappia mopotallin nuorille. Ryhmä on pohtinut yhdessä aikaisemmilla kerroilla ensiapukaapin sisältöä nuorison tarpeisiin. Tällä kerralla kaappi koottiin ja varmistettiin, että kaikkiin oletettuihin tapaturmiin löytyy oikeanlaiset ensiaputarvikkeet. Muutamia tarvikkeita tarvitaan vielä. Seuraavilla kerroilla sovitaan ensiapuohjeistuksen sisältöä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.