Sodankylä

Sijainti:
-, 99600, Sodankylä
Puhelin: 
+358405165541
Sähköposti: 
anneli.anttila@pp.inet.fi

SPR:n Sodankylän osasto on perustettu 1950-luvulla. Hallitukseen kuuluvat tällä hetkellä Anneli Anttila puheenjohtaja, Maire Järveläinen varapuheenjohtaja, Sanna Vielma sihteeri, Leena Aikio rahastonhoitaja, Onerva Kauppi jäsen ja Sirkka Hirvonen jäsen. Olemme Järjestötalo Kitisen perustajajäseniä, Anneli on hallituksen jäsen ja Sirkka varajäsen. S-Market on osaston yhteistyökumppani.

Ensiapuryhmän ja ystävätoiminnan lisäksi SPR:n vapaaehtoiset auttavat tarvittaessa kotimaassa onnettomuuksiin ja kriisitilanteisiin joutuneita ihmisiä. Tästä lisätietoja saa osoitteesta http://suomenpunainenristi.fi/tutustu-punaiseen-ristiin/tyomme-suomessa/kotimaan-apu.

Vapaaehtoiset auttavat Hyvä Joulumieli- keräyksessä ja lahjakorttien jaossa, joka mahdollistaa paremman joulun vähävaraisille lapsiperheille.

Nuoret ovat aloittaneet Reddie Kids ryhmän 7 - 9 vuotiaille syksyllä 2017. Ryhmä kokoontuu Järjestökeskus Kitisellä keskiviikkoisin klo 17 - 18.  Mukaan mahtuu, tervetuloa  Lisätietoja Violalta puh 0404823379.

Uutiset

Nyt voit seurata meitä myös instagramissa, löydät meidät nimellä sprsodankylanosasto

"Aleksanteri Kenan koulun 5.-luokkalaisia "

Sodankylän kunnan koulujen (Vaalajärvi, Järvikylät, Torvinen, Vuotso, Sompion koulu ja Aleksanteri Kenan koulu) 5.-6.-luokkalaiset ovat kaikki nyt käyneet SPR:n ja LähiTapiolan yhteistyössä järjestämän Sankarikoulutuksen. Sankarikoulutuksen tavoitteena on turvata elämää ja ehkäistä vakavia onnettomuuksia. Koulutuksessa käydään läpi hätänumeroon soittaminen, hengityksen tarkistaminen ja turvaaminen, tajuttoman kylkiasento sekä paineluelvytys.

Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Koko joukko Ametistikaivoksen juurella"

Lapin piirin ystävät kokoontuivat perinteiseen ystävien Ruskatapahtumaan tänä syksynä Luoston maisemiin. Viikonlopun aikana pohdittiin monimuotoisen ystävätoiminnan kehittämistä, tutustuttiin uusiin digitaalisiin toimintamenetelmiin, löydettiin uusia ystäviä ja vahvistettiin vanhoja. Sunnuntaipäivä vietettiin tunturissa Ametistikaivoksen ympäristössä ja käytiin etsimässä aarteita kaivoksen louhoksella. Yhdessäolo, ruska ja luoto antoivat jälleen uutta innostusta Punaisien Ristin toimintaan.

Tapahtumat

25.4.2018
Sijainti:
Lähteentie 10, 96100, Rovaniemi

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.