Siikainen

Sijainti:
-, 29810, Siikainen
Puhelin: 
+358414418765
Sähköposti: 
sade.suominen@hotmail.fi

Uutiset

Suomen Punainen Risti käynnisti kolmisen vuotta sittenPärjätään yhdessä -hankkeen, joka lähti hienosti käyntiin Siikaisissa. Yksi hankkeen tavoitteista oli turvallisuuden lisääminen, ja nyt SPR:n valtakunnallisessa Pisara-valmiusharjoituksessa sitä päästiin testaamaan. 

Siikaisissa harjoitusta johti SPR:n Siikaisten osaston kotimaan avun ja valmiuden yhteyshenkilö Marja-Leena Liipo ja valmiuskouluttaja Sami Nygård.

"Satakunnan piirin tilannekeskus Pisara 2019 -harjoituksessa 26.10.2019 Pohjoispuisto 3:ssa. "

Pisara 2019 oli Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen valmiusharjoitus, joka järjestettiin koko maassa lauantaina 26.10.2019. Harjoituksen teemana oli vesikriisi, sillä puhdas vesi on kaikille välttämätöntä. Tilanteita, joissa veden tulo keskeytyy tai vesi on pilaantunutta, sattuu Suomessa vuosittain. Harjoituksen tavoitteena oli testata Punaisen Ristin osastojen alueellista valmiutta reagoida ja auttaa vesikriisin sattuessa.

Huomenna se alkaa! Pisara 2019 on Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen valmiusharjoitus, joka järjestetään koko maassa huomenna, lauantaina 26.10. Harjoituksen teemana on vesikriisi, sillä puhdas vesi on kaikille välttämätöntä. Tilanteita, joissa veden tulo keskeytyy tai vesi on pilaantunutta, sattuu Suomessa vuosittain. Satakunnan piirin alueella harjoitukseen osallistuu 15 Punaisen Ristin osastoa! Piiritoimiston väki toivottaakin harjoitukseen osallistuville oikein antoisaa päivää ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä! #pisara2019

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.