Siikainen

Sijainti:
-, 29810, Siikainen
Puhelin: 
+358414418765
Sähköposti: 
sade.suominen@hotmail.fi

Uutiset

"Pärjätään Yhdessä verkoston jäseniä kokoontuneena PISARA - valmiusharjoituksessa loppuvuonna 2019"

Siikaisten kunnanjohtaja oli Punaisen Ristin paikallisosaston puheenjohtajaan, Säde Suomiseen, yhteydessä nopeasti sen jälkeen kun koronatilanteen ilmoitettiin pahentuneen.  Kunnanjohtaja tiedusteli osaston valmiudesta toimia Koronaepidemian aikana. Suominen ilmoitti Punaisen Ristin koordinoivan paikallisten yhdistysten ja järjestöjen Pärjätään yhdessä -verkostoa, jonka kautta he saavat tarvittaessa nopeastikin hälytettyä eri järjestöjen vapaaehtoisia auttamaan.

Suomen Punainen Ristin Satakunnan piiri noudattaa rajoitesuosituksia Korona viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Punainen Risti jatkaa toimintaansa. Ainoastaan toiminnan toteutustapa muuttuu, kun vähennämme kasvotusten tapahtuvia tilaisuuksia.

Saat meihin yhteyden puhelimitse ja sähköpostilla.

Voit soittaa piiritoimistoon p. 040 168 0521 ma-pe klo 9-15.

Koronaviruksen leviäminen on muuttunut  Suomessakin epidemiaksi. Toimet viruksen leviämisen hidastamiseksi vaikuttavat meidän kaikkien arkeen.

Tilanne muuttuu jatkuvasti. Seuraamme tarkasti terveysviranomaisten ja asiantuntijoiden määräyksiä, suosituksia ja toiveita viruksen rajoittamiseksi ja leviämisen rajaamiseksi. Muuttuvassa tilanteessa on tärkeintä huolehtia omasta ja läheisten turvallisuudesta ja siitä että kukaan ei jää tällaisessa tilanteessa yksin. Punaisen Ristin toiminnalla voimme kannustaa ihmisiä toimimaan arjessaan niin, että epidemian leviäminen hidastuu.

Tapahtumat

12.2. - 15.4.2020
6.6.2020