Seinäjoki

Sijainti:
Lieskatie 2, 60510, Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoen osaston sivuille. Seinäjoen osasto on osa Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriä. Osastomme nykyisiä toimintamuotoja ovat ensiapu-, keräys- ja ystävätoiminta. Otamme mielellämme mukaan uusia vapaaehtoisia nykyiseen ja uuteenkin toimintaan. Tutustu lisää toimintamuotoihin sivussa olevista linkeistä ja ota yhteyttä! Käy myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme, niin saat tietoa tulevista tapahtumista.
 

Tässä  yhteystietojamme:

Puheenjohtaja  Petri Yli-Mannila, 044 332 0400

Sihteeri Teija Matalamäki, 040 5333 422

Ensiapuryhhmä 0400  229 335

Ystävätoiminta (yhteystiedot tulosa)

sähköpostilla meidät tavoitat osoitteesta: sprseinajoki@netikka.fi ja Facebookista Suomen Punainen Risti Seinäjoen osasto https://www.facebook.com/SPRSeinajoenosasto/

Ollaan yhteydessä ja toteutetaan yhdessä SPR:n toiminta-ajatusta! Toivotamme sinut tervetulleeksi toimintaamme ja uusien ideoiden toteuttajaksi!

 

 

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Hiiopin kautta tapahtumaan vapaaehtoisiksi tulleet Pekka Rinta, Liisa Peura, Kirsi Kiikeri ja Kirsi Hautala"

Hyvä Joulumieli -keräys käynnistettiin Seinäjoen Torikeskuksessa viime viikolla. Koko päivän kestäneestä lumipyrystä huolimatta tapahtuma houkutteli paikalle paljon vapaaehtoisia, tasaisena virtana Nallesairaalassa asioivia ja muuten joulumieltä hakemaan tulleita.

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Hyvä Joulumieli -avajaistapahtuma Seinäjoella 2016, MLL Leikkilähetti Anna Granlund ja Reddie-koira"

Vuosittainen valtakunnallinen keräys vähävaraisille lapsiperheille käynnistyy

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.