Salo

Sijainti:
Paasionkatu 6, 24100, Salo

Salon osasto:

Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta tarjoaa kaikille mukana oleville                          mielekkään tavan auttaa lähimmäistä hädän tai kriisin yllättäessä.Riittävien ensiaputaitojen harjoittelu on arvokasta osaamista.

Ensiapuryhmä ja -koulutus, terveyspiste, virikkeellinen ystäväpiiri,                               Reddie Kids -kerho ja henkisen tuen ryhmä ovat osa osaston toimintaa.

Tule mukaan! Saat meiltä tarvittaessa koulutuksen. Käy paikanpäällä                     tutustumassa toimintaan. Uudet kasvot tervetulleita!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Seuraavat kokoontumiset Aputuvalla (osaston tilat), Paasionkatu 6.

Ea-ryhmä:            8.9.   klo 18

Reddie Kids:      27.8.   klo 17

Ystävät:               2.9.   klo 18

Terveyspiste:      Maanantaisin klo 15 -17

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 Ensiapupäivystyksen ja ensiapukurssien tiedustelut sähköpostitse.

Osaston yhteystiedot                                                                    

Uutiset

Salon osaston järjestämälle kesäleirille Perniön leirikeskuksessa 13. - 14.6. osallistui innokas joukko kouluikäisiä lapsia ja Punaisen Ristin vapaaehtoisia. Päivät kuluivat askartelun, leikkien ja ensiapuharjoitusten parissa. Uitiin ja ongittiin. Illalla saunottiin, grillattiin makkaraa ja tehtiin tikkupullia.

Ambulanssikin ehti vierailemaan leirillä ja esittelemään näyttävästi toimintaansa. Salon Meripelastajat kävivät myös tervehtimässä ja leiriläiset pääsivät nauttimaan merellisistä maisemista Drakenin huimassa kyydissä.

SPR Salon osasto ja Salon Meripelastajat viettivät yhteistä kevätkauden päätöstä Särkisalon merellisisissä maisemissa. Ensiapuryhmäläiset järjestivät ensiapurastitehtäviä meripelastajille ja Drakenin kannella harjoiteltiin merihätään joutuneiden pelastusta. Salon osaston ystävät hoitivat ruokapuolen ja makkaraakin ehdittiin vielä grillaamaan.

Airi Pelttari ja Jussi Jokiniemi Salon osastosta saivat Suomen Punaisen Ristin pronssisen ansiomitalin. Mitalit jaettiin Varsinais-Suomen piirin vuosikokouksessa Liedossa 18.4.2015.

Tapahtumat

17. - 19.9.2015
Sijainti:
Paasionkatu 6, 24100, Salo
17.9.2015 - 19.9.2015
Sijainti:
Paasionkatu 6, 24100, Salo