Salo

Sijainti:
Paasionkatu 6, 24100, Salo

Salon osasto:

Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta tarjoaa kaikille mukana oleville                          mielekkään tavan auttaa lähimmäistä hädän tai kriisin yllättäessä.                               Riittävien ensiaputaitojen harjoittelu on arvokasta osaamista.

Osastolla on ensiapuryhmä ja -koulutus, terveyspiste, ystävätoimintaa,              henkisen tuen ryhmä ja lasten Reddie Kids-kerho.

Voit milloin tahansa tulla mukaan! Saat meiltä tarvittaessa koulutuksen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2015 Nälkäpäiväkeräyksen tulos Salossa 8338,78€.
Kiitos kaikille osallistuneille!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Seuraavat kokoontumiset Aputuvalla (osaston tilat), Paasionkatu 6.

Ea-ryhmä:           1.12.   klo 18

Reddie Kids:      26.11.   klo 17

Ystävät:               2.12.   klo 18

Terveyspiste:      Maanantaisin klo 15 -17

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 Ensiapupäivystyksen ja ensiapukurssien tiedustelut sähköpostitse.

Osaston yhteystiedot                                                                    

Uutiset

Liisa Pyykkönen
Kuvaaja: Liisa Pyykkönen
"Nälkäpäivä 2015 Salon torilla"

Vapaaehtoiset myivät Nälkäpäiväleipää Salon torilla to 17.9. ja la 19.9.2015. Kaikki leivät menivät kaupaksi. Paikalla pistäytyi myös piirin toiminnanjohtaja Pauli Heikkinen (oikealla) leipää ostamassa ja tapaamassa keräysjohtajaa, Kalevi Johanssonia (keskellä).

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja palvelujärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa. Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piiri on maahanmuuttoviraston toimeksiannosta avaamassa syksyllä Turun vastaanottokeskuksen uuden toimipisteen Halikkoon. Voidakseen taata turvapaikanhakijoiden laadukkaat vastaanottopalvelut, Varsinais-Suomen piiri hakee useita työntekijöitä erilaisiin tehtäviin vastaanottokeskuksissa.

Etsimme

APULAISJOHTAJAA

"Ryhmäkuvassa"

Salon osaston järjestämälle kesäleirille Perniön leirikeskuksessa 13. - 14.6. osallistui innokas joukko kouluikäisiä lapsia ja Punaisen Ristin vapaaehtoisia. Päivät kuluivat askartelun, leikkien ja ensiapuharjoitusten parissa. Uitiin ja ongittiin. Illalla saunottiin, grillattiin makkaraa ja tehtiin tikkupullia.

Ambulanssikin ehti vierailemaan leirillä ja esittelemään näyttävästi toimintaansa. Salon Meripelastajat kävivät myös tervehtimässä ja leiriläiset pääsivät nauttimaan merellisistä maisemista Drakenin huimassa kyydissä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.