Salla

Sijainti:
-, 98900, Salla
Puhelin: 
+358405813192

 

Sallan osastossa on tällä hetkellä ensiapuosaamista ja ystävätoimintaa riksapyöräilyn muodossa. Osallistumme Nälkäpäiväkeräykseen ja tarvittaessa muihin järjestön käynnistämiin keräyksiin.  Olemme tarvittaessa viranomaisten apuna esimerkiksi etsinnöissä.   

Haluaisitko tulla mukaan kehittämään toimintaa Sallaan? 

Mikä on sinun juttusi?
Onko se ensiaputoiminta, jossa pääset opettelemaan ja harjoittelemaan ensiapua ja toimimaan ensiapuryhmän jäsenenä? Se ei vaadi koulutus/työtaustaa terveydenhoitoalalta. Kiinnostus riittää. 
Oletko ehkä kiinnostunut tulemaan mukaan ystävätoimintaan? Voisitko alkaa Kylästely-ystäväksi? Tai ulkoiluystäväksi? Tai palvelutalovierailijaksi?Tai haluatko, että Sallassa on Punaisen Ristin nuorisotoimintaa?

Etsimme joukkoomme uusia toimijoita. Mukaan pääsee tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Riittää kun Sinulla on halu auttaa.  Käypä sivulla OMA Punainen Risti  ja ilmoittaudu mukaan tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin. Ystävätoiminnan kehittämisestä saat lisätietoja Lapin piiritoimistosta Sirkka Kellokummulta p. 0400 703 289 tai sirkka.kellokumpu@redcross.fi

 

Osaston puheenjohtaja Paula Aspholm paulaaspholm@hotmail.com

Osaston sihteeri Jaana-Maria Törmänen jmtormanen@gmail.com

Kouluyhteistyön yhdyshenkilö: Annina Kämäräinen, p. 040-417 2152, email annina.kamarainen@4h.fi

Uutiset

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.