Ruissalo

Sijainti:
-, 20200, Turku
Sähköposti: 
ruissalo@rednet.redcross.fi

SPR Ruissalon osasto toimii Turussa. Toimintamme keskittyy lähinnä monikulttuuriseen vapaaehtoistoimintaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Uusia vapaaehtoisia tarvitaan aina! Ole yhteydessä!

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - tykkää!

Instagram: punainenristiruissalo - seuraa!

***

Finnish Red Cross Ruissalo branch is located and acting in Turku. We are mainly focused on multicultural volunteering activities. 

All new volunteers are warmly welcome to join us! Everyone's input is valuable! Be in contact!

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - like!

Instagram: punainenristiruissalo - follow!

Uutiset

Haluaisitko auttaa maahanmuuttajia suomen opiskelussa? Haluaisitko tutustua suomenoppijoihin vastaanottokeskuksessa tai pääkirjastolla, rennon keskustelun lomassa? Jos ajatus houkuttelee, olet tervetullut seuraamaan kielikerhojen toimintaa ja ryhtymään halutessasi ohjaajaksi! Suomen kielen opettajan taustaa ei tarvita, vaan kuka tahansa suomea puhuva on pätevä ohjaaja. Tärkeintä on, että kerhon kävijät pääsevät puhumaan ja harjoittelemaan suomea vapaaehtoisten kanssa. Kielikahvila pidetään Turun pääkirjastolla, Café Siriuksen yläkerrassa aina maanantaisin klo 17.30–19.

Osaston sääntömääräinen syyskokous järjestetään 26.11.2019 klo 18.00. Paikkana Cafe Art, Läntinen Rantakatu 5, Turku. Kokouksessa käsitellään osaston johtosäännön syyskokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään päätöksiä osaston jäsenenä!

Oletko miettinyt, että voisit lähteä mukaan monikulttuuriseen vapaaehtoistoimintaan, mutta haluaisit vielä lisätietoja toiminnasta? Infotilaisuus monikulttuurisesta vapaaehtoistoiminnasta tai kotoutumisen tukena -kurssi tarjoavat tietoa toimintamahdollisuuksista ja ovat oiva starttipaketti vapaaehtoistoimintaan. SPR Varsinais-Suomen piirin kaikki kurssit löytyvät täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/66/events

Infot monikulttuurisesta toiminnasta:

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.